Tropiske Pachira potteplanter

September 13

Planter af den tropiske arter, Pachira gøre fremragende potteplanter hvis de får den rigtige mængde af pleje og rette vækstbetingelser. Pachira amazonica, også kendt som Hilo skønhed elefant øre eller afrikanske maske, udstyret med blanke mørke grønne blade med hvide striber. Denne plante kan vokse udenfor i tropiske klimaer, men skal dyrkes indendørs i alle andre områder.

Udseende

Pachira amazonica spænder fra 18 inches høj til 48 inches høj. Plantens store blade viser bleg grøn hvid vener og kanter. Bladene, selv er mørkegrøn og plante stængler er brune. Denne Pachira blade har flosset kanter. Daves haven bemærker, at denne plante blomster om sommeren til tidlige efterår.

Lys

Pachira kan vokse i fuld eller delvis skygge og kan ikke lide direkte sollys. Baggård gartner anbefaler, at placere planten i nord eller østvendt vindue, da disse sider af huset modtage mindre lys. Hvis din plante begynder at miste lys grøn skygge og løvet vokser mere sort, har det brug for mere lys.

Pleje

Pachira amazonica behov for regelmæssig vanding når jorden bliver tør. For at teste, om det er tid til vand, stikke fingeren i jorden. Hvis jorden er stadig våd et par inches under overfladen, holde ud på vanding. Pachira amazonica foretrækker en sure eller mildt sure jordbund med en pH på 5.6 til 6.5, ifølge Dave's Garden. Dette anlæg skal være re indkapslede når det vokser for stor til sin container; du vil se rødder stikker ud i bunden af beholderen, når dette sker. Plant i en beholder med afløbshuller til at forhindre vand fra indsamling i bunden af beholderen.

Tip

Daves haven bemærker, at alle dele af Pachira amazonica er giftige ved indtagelse. Hvis du bor i et hjem med børn, ikke dyrke denne plante, eller vise det i en hængende plantageejer hvor det ikke kan nås nemt.

Oprindelse

Trods navnet sydamerikanske er Pachira amazonica asiatisk oprindelse. Den vokser naturligt i Sri Lanka, Indien og Malaysia.

Skadedyr

Pachira amazonica kan lider af spider mider og skala. Isolere nye planter før at indføre dem i dit hjem for at sørge for de ikke har disse sygdomme. Mider ligne små farvede prikker; skala ligner en crusty vækst. Både syge kan behandles med insekticid sæbe og andre foranstaltninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com