Hvordan du udskifter en håndværker Garage døråbner Sensor

September 13

Hvordan du udskifter en håndværker Garage døråbner Sensor

Ligesom alle garage døråbnere har håndværker døråbnere et foto øjet sensorsystem. Dette hjælper med at forhindre døren fra lukning, når der er en forhindring i dørens sti. Der er en usynlig lysstråle mellem hver sensor, som holder døren fra lukning hvis strålen er brudt. Over tid, sensorer blive defekt og døren vil ikke fungere, indtil du erstatter dem. Erstatte en håndværker garage døråbner sensor kræver en ny sensor kit tilgængelig gennem Sears. Sensorerne har ledningen indbygget i dem, så du ikke kan genbruge eksisterende sensor wiren.

Instruktioner

Fjern eksisterende sensorer

•Sæt en trin stige under den bageste del af Sears Craftsman garage døråbner motor. Oplukker netledningen fra stikkontakten i loftet og fjerner linsedækslet fra højre side af den motoriske hoved.

•Find sensor wire tilslutning på højre side af oplukker hoved. Der er to hvide ledninger og to sorte ledninger, som indsætter på de multi-farvede klemrække. Tryk på fanen under den terminal blok og trække ledningerne gratis fra åbneren.

•Træk ledningerne ud i loftet og front garage væg med dine hænder, hvis du har udsat ledninger. Lav spænding wire simpelthen hæfteklammer ind i væg og loft og vil trække ud hurtigt i hånden. Hvis ledningerne er inde i loft og væg, skær enderne af ledningerne flugter med loftet og kram dem ind i hullet.

•Drej Vingemøtrikker sikre de eksisterende sensorer til beslaget mod uret i hånden og fjerne dem fra sensoren. Trække hver sensor off beslagene og kassér. Hvis parenteserne ikke er bøjet, Erstat ikke de kantede parenteser. Hvis de er bøjet, Fjern bolten holde beslaget på banen med en skruenøgle og fjern beslagene.

Installere nye sensorer

•Installer udskiftning parentes i den samme position de gamle beslag var på sporet eller væg, ved hjælp af de samme huller. Stramme parentes bolt eller lag skruen med en skruenøgle.

•Sæt sikring bolt til hver sensor. Bolten har et firkantet under hovedet, der passer ind i et firkantet hak i sensoren til at forhindre at dreje bolten, når du Fastgør det til beslaget. Indsæt bolt og bøjle af sensor med den orange LED lys på venstre side beslag. Tråd en vingemøtrik på enden af bolten og spænd med fingrene for at fastgøre den til beslaget. Installere sensoren med den grønne LED-lys på højre side beslag på samme måde.

•Sæt ledning fra slutningen af hver sensor til den forreste garage mur med en korte pistol. Sikre kablet mellem korte og du ikke punktere wiren. Køre wiren, lige op til loftet og over midten af døråbningen. Fortsætte hæftning wiren til loftet fra forsiden af åbningen lige tilbage til garage døråbner motor hoved.

•Strip 1/4 tomme af isolering off ender af wiren med et par af wire strippere. Drej de to sorte ledning ender sammen og indsætte dem i den grå slot på den terminal blok. Drej de to hvide ledning ender sammen og indsætte dem i den hvide blok ud for det grå blok.

•Sæt ledningen i stikkontakten. Kontrollere lys på begge sensorer til at sikre de lysende. Hvis ikke, løsne den grønne LED sensor og justere det op eller ned, indtil det lyser kontinuerligt. Placer linsedækslet tilbage på oplukker og tryk, indtil det klikker på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com