Hvordan du udskifter cylinderlås på en garageport

September 13

Mange hjem med garager har automatiske døråbnere. Låsning garageporten, når det er nede er ikke nødvendigt, da oplukker holder døren fra rejses. Overhead garageporte, der ikke drives af en oplukker kan have en lås cylinder holder døren sikker, når det er nede. Når låst, flytter cylinderen lås barer på dørens indvendige til pladser i siderne af doorjamb at holde det fra at blive åbnet. Erstatte en garage dør lås cylinder kan være nødvendigt, når det ikke længere fungerer korrekt.

Instruktioner

•Locate lås cylinder på den indvendige ansigt af døren. Fjern de møtrikker og bolte sikre lås barer til cylinder med en skruenøgle. Skub barer lidt væk fra cylinder mod de lodrette sider af dørtærsklen. Placer møtrikker og bolte til side.

•Locate to fastholde skruer på Lås cylinder overflade der sikrer lås håndtag på garagens udvendige ansigt. Bemærk placeringen af det lille hjælper foråret på en af barerne lås som loopes slutningen af foråret kan monteres under en af skruehoveder.

•Løsn og fjern de to bevarer skruer med en møtrik driver. Trække lås cylinder lige ud fra dørens indvendige ansigt. Træk låsen håndtere lige ud fra dørens udvendige ansigt.

•Sæt udskiftning lås Lås håndtag i monteringshul i dørens udvendige ansigt med Nøglehullet vender den rigtige retning og håndtag i vandret position.

•Anbring lås cylinder til dørens indvendige ansigt. Sikre det firkantede skaft fra lås håndtag er indsat i den firkantet hul i cylinderen og at montering skrue placeringer er afstemt.

•Thread den bevarer skruer gennem monteringshullerne i lås cylinder til gevindhuller på Lås håndtag bagdel. For løkke af låsen bar helper foråret erstattes i dens oprindelige position under en af skruehoveder evt. Spænd skruerne med en møtrik driver.

•Skub lås barer tilbage mod lås cylinder. Linje op hullerne i enderne af barerne med huller i fanerne stikker ud af cylinderen. Erstatte de møtrikker og bolte sikre barer til cylinderen og spænd dem med en skruenøgle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com