Hvordan til at fortælle om maling på væggen er Latex eller olie-baseret

September 14

Hvordan til at fortælle om maling på væggen er Latex eller olie-baseret

Før du maler over en mur, er det vigtigt at finde ud af hvis det foregående lag er olie-baserede (alkyd) eller vandbaseret (latex). Du skal vide, hvilken type, du maler over for at forberede væggen ordentligt. Du kan ikke bruge latex maling over en alkyd, medmindre du sand eller bruge den korrekte primer; ellers, malingen ikke overholder overfladen korrekt. Men hvis du er maleri latex over latex, disse skridt vil ikke være nødvendigt. Heldigvis er der en meget hurtig og enkel test til at hjælpe dig med at skelne mellem to.

Instruktioner

•Rengør off et lille område af væggen med husstandens rengøringsmiddel og vand. Hvis du ikke planlægger at male væggen snart, skal du vælge et område i en inconspicuous placering, såsom bag sofaen, som denne test kan ændre malingen lidt. Skyl område med vand og tør det med en håndklæde.

•Soak et stykke vat eller blød klud i denatureret alkohol, shellak tyndere eller ikke-acetone-baserede neglelak remover. Rag skal være en anden farve end væggen.

•Rub den renses fra overfladen af muren kraftigt i en cirkulær bevægelse med vat for omkring et minut. Du behøver kun at gnide et lille område på størrelse med en fjerdedel.

•Touch område med din hånd. Hvis malingen føles blød, lidt tacky eller kommer ud, er det mest sandsynligt latex maling. Hvis overfladen er skinnende, er det sandsynligvis oliebaseret maling.

•Look på vat eller rag. Hvis nogle af malingen er kommet, er det sandsynligvis latex maling. Malingen kan se tyk eller klæbende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com