Hvor hen til lave træ laminat gulve

September 14

Træ laminat gulve ikke kan slibes, refinished eller ellers repareret den måde, at reelle trægulve kan fordi laminatet er hovedsagelig en frakke af plast over et træ base. Hvis én eller flere bestyrelser på gulvet bliver betydeligt beskadiget, nødt de næsten altid til at komme ud og udskiftes. Heldigvis, de fleste laminatgulve i dag er et flydende design og faktisk er knyttet ikke til noget. Bestyrelserne blot låses sammen af deres tunge og groove kantning og er holdt nede ved gulvet trim, så skilles ad og samles igen nemt.

Instruktioner

Anslag dysefastgørelsen fjerne alle gulv trim på værelset, trykke prybar bag det med din hammer og lette det. Bruge hammer til at trykke ud af neglene. Afsat trim.

•Locate den mur, der er parallel med retningen af gulvbrædderne og tætteste til det beskadigede område. Begynde at adskille gulvbrædderne i den ene ende af mur ved at skubbe dem lige mod væggen. Der bør være en lille udvidelse afstanden mellem kanten af gulv og væg, nedenunder hvor trim var, så du kan flytte gulvet.

• Som du fjerne hvert stykke af gulvbelægning, markere bagsiden af det med et nummer med blyant, i rækkefølge. Forlade brædder løst liggende, hvor du tog dem ud. Mærkning vil tillade dig at re-samle dem i den rigtige rækkefølge, hvis du mister overblikket over hvad der foregår hvor.

•Fortsæt fjernelse og mærkning gulvbrædderne indtil du kommer til det beskadigede område. Fjerne de beskadigede bestyrelser. Erstatte dem med god boards, klipning nye bestyrelser i rummet med tunge og groove stikkene på siderne.

•Forbind-samle på gulvet, på vej tilbage mod væggen, klipning dem sammen i samme rækkefølge, de kom fra hinanden, baseret på deres holdninger og nummerering på bagsiden. Den endelige række af muren bør have en plads ved siden af.

•Forbind-installere gulvet trim over plads omkring den rum ved hjælp af din trim sømpistol.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger din trim sømpistol.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com