Planteskoler, at skibet frugttræer til Florida

September 15

Planteskoler, at skibet frugttræer til Florida

Planteskoler vil skibet de fleste frugttræer til Florida, med undtagelse af citrus frugttræer. Fordi citrus frugter er en vigtig afgrøde i staten og er modtagelige for mange sygdomme, er transport af citrus træer fra andre stater i Florida nøje overvåget og ofte begrænset. Planteskoler ligger i Florida kan skibet citrustræer inden for staten.

Bay Laurel børnehave

Bay Laurel børnehave har været i branchen i Atascadero, Californien, i mere end 30 år og har fine kvalitetsplanter, ifølge deres hjemmeside. De skib frugttræer til alle stater undtagen Wyoming. Nogle begrænsninger på forsendelser til Alabama, Arkansas, Louisiana, Mississippi, North Carolina og Tennessee. Bay Laurel børnehave skibe nøgne rod frugttræer i foråret og garanterer dem indtil følgende 1 juni. De garanterer ikke fig eller pecan træer.

Johnson børnehave

Johnson børnehave, i Copenhagen, Georgien, giver hårdføre frugttræer for hjemmet haver, ifølge deres hjemmeside. De sender nøgne rod frugttræer fra December til marts for alle staterne, bortset fra Californien, Oregon og Washington. De tilbyder en fuld erstatning på frugttræer, der ikke blad ud og leve af følgende juli 1, og en halv-kredit for træer der ikke overlever året.

Pine Island børnehave

Pine Island børnehave er en familieejet børnehave etableret i Miami, Florida, i 1972. Ifølge deres hjemmeside tilbyder de sjældne og usædvanlige frugttræer velegnet til forstæder miljøer. Pine Island børnehave skibe tre-gallon container til kontinentale USA med undtagelse af Arizona, og nøgne rod anlæg til andre lande og Hawaii. De tilbyder ikke en garanti.

Summerstone Planteskole

Summerstone Planteskole ligger i Morrison, Tennessee. Ifølge deres hjemmeside kombinerer de kvalitet, passion og lav shipping. De skib frugttræer til Florida i foråret og efteråret, og skibet til andre stater i angivne plantning perioder. De erstatter frugttræer, der ikke overlever inden for ét år til ¼ af den oprindelige pris plus en lille shipping gebyr.

TyTy Nursery

TyTy Nursery åbnede i 1978 i TyTy, Georgien, og har de bedste produkter, hurtigste levering og samlet set bedste service, ifølge deres hjemmeside. TyTy Nursery skib ikke frugttræer til Florida, Arizona eller Texas. De sender alle andre frugttræer til kontinentale USA med undtagelse af Californien. De nøgne rod træer er pakket i fugt fastholde gel og garanteret for et år.

Willis frugtplantager

Willis frugtplantager i Moultrie, Georgien, har været i branchen næsten 20 år og tilbyder kvalitetsprodukter, rimelige priser og fremragende kundeservice, ifølge deres hjemmeside. De skib nøgne rod frugttræer pakket i fugt fastholde gel til en stat i kontinentale USA, bortset fra Californien. Willis frugtplantager giver en et-års-reklamationsret på frugttræer plantet i deres anbefalede zoner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com