Hvordan til at fjerne lugt fra vand til husholdningsbrug

September 15

En stank, der kommer fra din hane kan ødelægge et glas koldt vand på en varm dag. Vand kan udlede en lugt af en række årsager, lige fra en kemisk ubalance i vandforsyningen til overskydende mineralforekomster i vand rørene. Ifølge de Forenede Stater Miljøstyrelsen regler findes for at beskytte offentligheden mod skadelige forurenende stoffer, men det er umuligt at fjerne enhver lugt-forårsager stof fra vand. Grundlæggende vedligeholdelse og filtrering af din vandforsyning kan hjælpe med at bestemme kilden til lugten og hvis lugt kan fjernes fra dit vand.

Instruktioner

•Kontrollér dit afløb. En ophobning af hår, bakterier og skimmel kan give dit drikkevand en ubehagelig lugt. Hæld en lille mængde vand i et glas og bevæge sig væk fra afløbet. Lugte vandet i glasset. Hvis lugten mindskes eller forsvinder, kender du lugt problem er i din afløb og ikke i vandforsyningen. Hæld 1/2 kop af anti-tilstopning væske i afløbet til at fjerne enhver oprustning, der kunne være årsag til lugten.

•Filter (filter) dit vand. Visse mineraler og naturligt forekommende stoffer, såsom natrium og svovl, kan opbygge i den kommunale vandforsyning under visse tider af året, især når vejret skifter. Køre din vand gennem en filtrering kande eller installere en filtrering enhed på din vandhane.

•Kontrollér vandtank på din vandvarmer. Bakterier, mug og rester kan udvikle sig hvis du ikke regelmæssigt tømme tanken. De bakterier, der forårsager dette problem ikke er en fare for sundheden, rapporterer den Massachusetts Institut for miljøbeskyttelse. Du kan fjerne lugt ved at kalde en blikkenslager til at professionelt rense din vandvarmer.

•Opkald din lokale vand afdeling, især hvis lugten af benzin eller terpentin. Ifølge den Massachusetts Institut for miljøbeskyttelse, en lugt fra din by vandforsyning er sjældne, men når det sker, er det typisk en bakterier og mineral oprustning, ikke et giftigt stof. En seneste tilføjelse af klor til vandforsyningen kan også påvirke smagen men er helt sikkert.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder ud af at lugten er ufarligt, prøv at placere en skive citron i din drikke glas til at maskere lugten.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com