Ikke-spiselige rød peber planter

April 11

Ikke-spiselige rød peber planter

Selvom nogle peberfrugter er mærket som ikke-spiselige, er der ingen rød peber planter, der er uløseligt giftige. Der er mange arter af peber, der dyrkes for deres prydværdi i modsætning til deres værdi som en fødevare eller et krydderi, men de er ikke mere farligt at spise end nogen andre krydret peber.

Dekorative røde peberfrugter

I 1970 ' erne, botanikere og gartnere tog varsel af det faktum, at chili peppers kunne være avlet til at se mere visuelt imponerende, med mere variation i farve og mere frodig vegetation. Lige siden er nye sorter af peber afledt af chili dukket op i børnehaven marked som prydplanter. Kultivarer kommer i mange farver, herunder lilla, orange og gul, men røde er stadig en grundpille for disse dekorative peberfrugter.

Markeret som ikke-spiselige

Når vandlevende peber planter opdrættes, er ofte meget af pepper's smag tabt, at gøre dekorative røde peberfrugter, kedelig og for det meste ubrugelige som en kulinarisk værktøj. I sådanne tilfælde kan planteskoler mærke peberfrugter som ikke-spiselige, dekorative planter. Dette kan være vildledende, fordi selvom planterne ikke er at være avlet for spiselighed, de er lige så sikkert at spise som alle andre peber plante.

Capsicum om året

Selvom der er undtagelser, er rød ornamentale peberfrugter næsten universelt avlet fra Capsicum om året, som også omfatter mere almindelige spiselige peber som peberfrugt og chili peber. Selvom nogle pryd arter af peber kan se meget anderledes fra en chili peber, er de stort set de samme ting. Blandt de mest almindelige røde ornamentale peberfrugter er jul peber. Ligesom de fleste andre prydplanter, de er Capsicum om året og selvom sjældent spist, de er ikke farligt at indtage.

Krydret peber

Dekorative røde peber planter kan teknisk set betragtes som ikke-spiselige eller giftige, hvis de er alt for krydret. Krydret peber, pynt eller ellers irritere slimhinderne væv og forårsage en brændende fornemmelse i mund og svælg. Mange mennesker søger denne fornemmelse, når de spiser en krydret peber, og ofte ornamentale peppers vil give det samme resultat. Så hvad kan blive opfattet som en mindre end positive reaktion på en pryd rød peber kunne gøre den giftige eller ikke-spiselige, men kun i samme forstand, at chili peber er ikke-spiselige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com