Pansies som en stueplante

September 15

Pansies som en stueplante

Pansies er en populær stueplante for deres lyse farver og nem pleje. De gør det, dog kræver nogle planlægning hvis du agter at dyrke dem din egen. Pansies kan købes i blomstrende tilstand på blomst planteskoler landsdækkende.

Hvor man kan holde dem

Pansies blomstre bedst i stærkt sollys og kan lide ikke varm luft temperaturer. Om vinteren kan du vokse en indendørs Stedmoderblomst i et sydlige modstående vindue, hvor der ikke er nogen varmekilde under den.

Advarsel

Holde din Stedmoderblomst, veldrænet, da de er modtagelige for mug og andre infektioner, hvis de opbevares for fugtigt.

Tidsramme

Nogle mennesker kan lide at plante deres stedmoderblomster i det sene efterår for at få bladet vækst i foråret.

Potentielle

Der er anekdotiske beviser at stedmoderblomster kan overvintre selv i udsatte rum, såsom porches, så længe temperaturen ikke får alt for lavt. Hvis du bor i et koldt klima og agter at holde din Stedmoderblomst i en udendørs veranda, kan du bedre til at plante dine Stedmoderblomst i jorden i efteråret, og dække det over med blad barkflis for beskyttelse.

Teorier / spekulation

Der er nogle argument om hvorvidt stedmoderblomster er stauder eller om de er biennalerne. Forskellen er, at stauder kommer op hvert år, og biennalerne kun Vis blade i deres første år, og de viser deres blomster i deres andet år. Pansies vil generelt vender tilbage år efter år, hvis deres rodsystemer er beskyttet om vinteren. Stænglerne kan blive længere og mindre attraktivt, men som år pass.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com