Instruktioner for varme & Glo

September 16

Instruktioner for varme & Glo

En varme & Glo pejseindsatsen er en gas-drevne pejseindsats. Det er installeret i en regelmæssig pejs med en skorsten. Fordelen ved denne form for komfuret er at det brænder ikke faktiske træ, og varmer rummet, effektivt og rent. Når den varme & Glo Indsæt er installeret, er der et bestemt sæt af instruktioner til følge for at operere pejseindsatsen. Undladelse af at følge anvisningerne kan forårsage alvorlig personskade eller skade på pejsen eller komfur Indsæt.

Instruktioner

•Tag logs fra emballagen. Indstille jern log base inde i det varme & Glo pejs. Undersøg logfilerne. Der bør være én stor log, én lange lige log, en kort log og en kløftet log.

•Sæt den store log over log base så det rører tappene på hver side af risten. Placer den lange log foran den store log forlader en plads mellem de to logfiler. Sæt den lille log på højre side af den lange log. Placer gaflet log oven på den korte log og den store log på en vinkel med kløvet side hviler på den store log.

•Locate kontrolboks ved siden af bunden forsiden af enheden. Slukke for den elektriske strøm til enheden. Drej gas-knappen til positionen "Off".

•Locate pilot lys under logs nær den vigtigste brænder inde i brændkammeret. Drej gas knob mod uret til stillingen "Pilot". Skub knop og hold. Tryk på knappen røde piezo flere gange, indtil pilot lys antænder.

•Drej gas knob mod uret til "On" position. Sluk for brænderen / til "På" position. Luk access-grill og forsiden af varme & Glo brændkammeret. Tænd den elektriske strøm til enheden.

Tips & advarsler

  • Hvis du lugte gas eller har problemer med belysning pilot lys, kontakt fagmanden service så hurtigt som muligt. Forsøg ikke at tænde ovnen når du lugte gas, da dette kan forårsage en eksplosion.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com