Hvorfor er min Attic tag Frost dækket?

September 16

Frost kan se stort på hustage, men når det er inde i taget og smelter, det skader hjemmet. Smeltende frost kan mætte isolering og træ, fører til skimmelvækst. Hvis frost ophobes og smelter gentagne gange, kan det medføre krydsfiner på tagets pyntede mister styrke og negle til at løsne, der kræver udskiftning. Frost kan vises på negle først, fordi de lettere gennemføre koldt. Husejere bør tjekke deres kviste regelmæssigt for tegn på fugt.

Isdannelse

Frost vises i kviste i koldt vejr når varm, fugtig luft bevæger sig fra det lavere niveau af huset til loftet, ifølge Reuben Saltzman struktur Tech hjem inspektioner. Når den varme, fugtige luft hits kolde tag overfladen, det fryser og danner frost. En boligejers mål er at forhindre luft i at komme til loftet. Et skridt er ikke at bruge hele huset befugtere, rådgiver Saltzman. Ved hjælp af en kontinuerlig røgsuger kraftigt reducerer fugtig luft.

Kontrol hjem fugtighed

Varme, fugtige luft stiger altid. Husejere bør vende på et køkken udstødning fan når madlavning, fordi gas ovne og tunge kogende væsker tilføje en masse varme fugt i luften. For at begrænse mængden af varme, fugtige luft i et hjem, University of Georgia anbefaler kooperative Extension Service også vask kun fuld masser af tøj, ved hjælp af gulvbelægning, der ikke kræver våd gulvvask og oplukkelige vinduer at tillade fugt at flygte.

Badeværelse fans skal også være på under brusebad og mindst 15 minutter bagefter, Cornell Universitys afdeling for Design og miljømæssige analyse. Husejere bør kontrollere, at udstødningsgas ventilationskanaler fra fans eller tørretumblere ikke tømme i loftsrum rum, fordi de pumpe ud en masse vanddamp. Disse skal være ventilerede direkte til hjems ydre, men ikke i nærheden af etageadskillelsen indtag ventilationsåbninger, som vil trække luften tilbage i loftet.

Attic omfartsveje

Søgning efter huller omkring ventilationskanaler og ledninger kommer gennem loftet, herunder ovn og VVS ventilationskanaler, elektriske bokse og ledninger. For at finde omfartsveje, muligvis husejere at hæve loftet isolering og gulvbrædder. Tegn på fugt er våde eller beskidte isolering eller støv oprustning under isoleringen. Forsegle VVS- og El Gennemføringer med ekspanderende skum fugemasse hvor de exit og Indtast loftet.

Ventilation

Selv om det vigtigste skridt er at forhindre fugtig luft kommer i loftet på alle, bør loftet også har tilstrækkelig naturlig ventilation. Hvis en damp retarder ikke er installeret i hjemmets loft, kræver en kvist generelt 1 kvadratfod af gratis ventilation for hver 150 kvadratfod af loftet område, ifølge filtypenavnet Michigan State University. Hvis en damp retarder er installeret, skal kviste 1 kvadratfod af gratis vent område for hver 300 kvadratfod af loftet området. Vent typer omfatter eave, gavl, turbine, tag og kontinuerlig ridge.

Gennemsøgning mellemrum

Hvis du har en krybekælder, installere en damp retarder--behandlede papirer, plast plader og metallic folier--i stueetagen krybekælder men først rydde op nogen vand eller mug du finde. Gennemsøgning mellemrum bør også være udluftes til udendørs. Standard ventilationskanaler, der er 8 af 16 inches og er i nærheden af hvert hjørne i de øverste 8 inches af instituttet giver god luftbevægelse, ifølge University of Georgia kooperative Extension Service. Hver 8 x 16 tommer giver en tilstrækkelig ventilation for omkring 75 fod af krybekælder område.

Isolering

Efter at have taget skridt til at styre hjem fugtighed og for at give tilstrækkelig loftsrum ventilation, kontrollere isolering i loftet eller krybekælder sørge for er der ingen åbninger, der giver varme, fugtige luft at komme ind.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com