Hjemmelavet Bronze renere

September 16

Hjemmelavet Bronze renere

Bronze, en legering af tin og kobber, der bruges til at gøre mange kunstgenstande og dekorative elementer omkring hjemmet og haven. Skønheden i ulakerede bronze kan sløve under oxidation. De fleste bronze stykker vil i sidste ende udvikle en lys grøn patina, som kan være afrenses ved hjælp af mange rengøringsmidler.

Lakeret Bronze

Nogle bronze elementer er belagt med lakeret skal bevare deres glans og glans. Disse objekter skal altid vaskes med en blød klud og mild renere at holde fra at beskadige de klart belægning. Aldrig krat eller bruge slibende rengøringsmidler på lakeret bronze, da de kan ridse lak og kedelig glans.

Afstøvning

Når støvet har bygget på et objekt, blot tørres væk med en tør, blød klud som en parabol håndklæde eller en gammel T-shirt. For tyk, bebyggede støv, du kan bruge en fugtig klud, men du bør altid tørre objektet straks, så vand pletter ikke danne. For at komme ind i bruge krinkelkroge af en bronzestatue, en vatpind eller en del af håndklæde svøbt omkring en tandstikker.

Hjemmelavet Bronze renere

For at gøre en hjemmelavet rengøring pasta, skal du salt, mel og eddike. Mix 1 tbsp. hver af salt og mel, derefter langsomt tilføje 1 tbsp. hvid husstand eddike. Gnid dette indsætte på bronze objektet med en blød klud, Gnid forsigtigt for at fjerne snavs og aftørre ren. For en hurtig polsk, bruge lige dele hvid eddike og vand. Hvis du ikke har hvid eddike og skal give en hurtig skinne til bronze, kan du bruge ketchup; bare sørg for du tørre det helt af efter polering.

Andre rengøringsmidler

Ammoniak kan også ren bronze, men du skal altid skylles med vand og sørg for at tørre grundigt. Brug aldrig møbelpolish eller andre rengøringsmidler ikke lavet af metaller. Nogle kobber eller andre kommercielle metal rengøringsmidler vil også arbejde på bronze, men Læs kørselsvejledning for at sikre de ikke vil skade din bronze stykke.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com