Sådan Paint grøn behandlet træ

September 16

Sådan Paint grøn behandlet træ

Grøn-behandlet træ er tømmer, der er blevet kemisk bevaret under pres med en kromaterede kobber arsenate eller CCA, løsning til at beskytte det mod svamp og insektangreb. Den efterlader træet med en lys grøn nuance. Grøn-behandlet træ var bruges ofte i udendørs konstruktion som pyntede, verandaer og hegn, men dets anvendelse i bolig applikationer var føderalt begrænset i 2004 på grund af miljømæssige og sundhedsmæssige betænkeligheder. Pres behandling efterlader træet fugtigt, og maleriet skulle blive forsinket indtil træet har tørret tilstrækkelig til malingen til at holde sig godt. Følg denne vejledning for at male grøn-behandlet træ.

Instruktioner

•Tillad nye grønne-behandlet træ projekter til tørre i tre måneder før du anvender en finish. Test af vandindholdet ved overbrusning træ med vand. Hvis vandet er absorberes hurtigt, kan træet malet eller bejdset. Hvis det perler eller vandpytter, vente et par uger og teste træ igen.

•Rinse træ med vand før maleri. Krat snavsede områder med en stiv børste og lad den træ tørre i tre timer.

•Anvend en olie-baserede halvgennemsigtig pletten eller en oliebaseret primer. Olie-baserede belægninger vil forhindre de konserverende kemikalier fra udvaskning af træ i vådt vejr.

•Work i håndterbare sektioner af omkring 50 kvadratfod hvis du farvning. Anvende en jakke af pletten med en pensel, pad eller roller. Anvende en anden frakke, før først er helt tørret---tacky, men ikke våd--for et tykt og slidstærkt dækning.

•Applicer en frakke af en oliebaseret primer med en pensel, rulle, pad eller sprøjte, hvis du vælger en malet finish. Lad primer helt tørre, som anvist af fabrikanten.

•Anvend en akryl latex maling til slutpuds. Tilføje en anden frakke, efter den første, der tørrer til en mere holdbar finish.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com