Sådan installeres en grus & flise dræning skyttegrav

September 16

Sådan installeres en grus & flise dræning skyttegrav

En gård med dårlig dræning er en kontinuerlig landskabspleje udfordring og en trussel mod grundlaget for hjemmet. En effektiv måde at styre overskydende grundvand er at installere en grøft med grus og drain fliser. Fliser er underjordiske perforeret rør, der fange fugt og distribuere det til en sikker stikkontakt. Grave renden er den mest tidskrævende trin og kunne tage et par dage til slut, alt efter din hastighed og størrelsen af renden.

Instruktioner

•Outline stien til skyttegrav ved at fastsætte to parallelle reb, der løber gennem problemområder i gården til en sikker stikkontakt, såsom en gaden tagrende eller tør plet i gården. Gøre vejen så lige som muligt og sætte det ud af vejen fra legeområder, hvis du har små børn. Space reb 12 inches fra hinanden.

•Dig ud af en grøft mellem reb med en udgravning hoe og en skovl. Dump jord på en nærliggende tarp og planlægger at udfylde nedre områder af værftet med det. Grave grøft til en dybde på 18 inches, gå tilbage til begyndelsen og grave 1/8 tommer dybere med hver fod af vandrette afstand. Grave en glat og ensartet hældning, så vandet bliver altid flyder mod forretningen.

•Fyld bunden med 6 inches af grus. Spred det ind i en lavvandet U-form med en hakke.

•Lay ned 4-tommer stift PVC drain fliser med perforeringer over midten af renden. Brug T, Y eller albue beslag til at forbinde længder af fliser, afhængigt af om kurset er lige eller vinklet.

•Dæk fliser med en anden 6 inches af grus og figur grus i U som du gjorde for det nederste lag. Lægge vandfiltrering stof over toppen til at holde silt fra ind i systemet.

•Dæk grus med omkring 4 inches af muld fjernet for at grave renden, så overfladen danner en lavvandet dukkert. Dip vil trække værftet vand fra højere områder, så det afløb i systemet hurtigere, uden at frembyde tur fare for en dybere grøft.

•Plant oversvømmelse-buske eller bunddække øverst for at forhindre erosion og bremse strømmen af vandafstrømning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com