Hvordan man laver en Teardrop Valance

September 17

En teardrop formet valance er unikke og vil tilføje en smule glans til dit værelse. Monteret på ydersiden af dit vindue med en dekorativ rod, kan du bruge det med eller uden forhæng. Denne valance har en v-form, som vil tillade dig at tilføje en dekorativ udsmykning af dit valg. Mulighederne er uendelige, men du kan tilføje en teardrop formet glas perle eller en silke kvast--noget, dangles vil arbejde. Dette gør det selv projekt kan tage dig lidt tid til at fuldføre, men slutningen resultat vil føje flair og elegance til dit vindue behandling.

Instruktioner

•Measure dit vindue til udenfor mounts og en dekorativ stang. Start på den yderste venstre hjørne og måle at det yderste højre hjørne.

•Indstil mængden af justering du vil din valance at have. Det betyder, hvor meget bredere vil du din valance end dit vindue. Brug dette til at finde ud af hvor meget stof til at købe. Tage din vinduets størrelse, tilføje på godtgørelse plus mindst fire inches for sømme og seks inches for rod pocket. Hvis du har købt en tyk rod, kan seks inches ikke være nok. Justere baseret på den stang, du vil bruge. Du bliver nødt til at bruge nogle dom men dens bedre for at købe ekstra stof end for at være kort. Købe mere silke stof end liner. Foringen vil være mindst seks inches kortere end den øverste stof.

•Draw en skabelon af din valance ved hjælp af papir og plakat bord. Skabelonen bør være i form af et rektangel med et punkt på toppen. Visualisere et hus, der er den figur, du ønsker, en lang, lige kant forneden, to korte sider og en spidse kant øverst. Start med rektanglet. Det bør være bredden og højden af din valance plus en tomme for hver. Så hvis din valance er 30 inches lang, bliver skabelonen til 31 inches. Brug en målestok, lave en mark, dead center på den øverste kant. Gøre to flere mærker, en tredjedel af vejen ned på begge sider. Kontroller to side varemærkerne er selv på tværs af. Hvis du gør det første mærke, tre inches ned på venstre side, det skal være tre inches ned til højre også. Du lige linjer. Tage din målestok og Tilslut alle tre prikker. Du skal have tegnet en trekant. Skær langs de to øverste linjer du trak, forlader den ene i bunden alene. Du skære kanterne for at danne et punkt på toppen. Nu skal din skabelon være formen af et hus.

•Fuse grænseflade til den øverste silkestof, efter vejledningen med grænsefladen. Dette vil give silke nogle krop.

•Lay den øverste stof med forsiden nedad på en stor, flad overflade. Markere seks inches fra øverste kant. Placer din skabelon på denne mark og spore den. Gentag dette trin med foring. Det er ikke nødvendigt at lade seks inches på toppen af foring. Bare lægge skabelonen ud og spore den.

•PIN to stykker stof sammen på højre side og sy dem. De sider du vender udad på stoffet skal være ansigt ned og røre. Du ønsker at sy det vrangen ud. Line dem op på punkter og bunden sektioner. Slimhinden bliver seks inches kortere end den øverste stof. Sy de to stykker sammen, forlader toppen åben, så du kan tænde den.

•Drej valance højre side ud og stryge det.

•Klap øverste kant over på silke stof og søm det lukket. Dette vil være din stang lomme. Det bør også lukke den åbne top område.

•Tilføj på uanset dekoration, du ønsker til punktet af din valance og hænge det.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com