Sorter af fred liljer

September 17

Fred liljer er hårdfør, attraktiv indendørs planter, der producerer hvide blomster og blanke, mørkegrønne blade. De er bemærkelsesværdige for deres lethed af pleje og deres evne til at håndtere inkonsekvent vanding, og kan blomstre, selv i svagt lys. De fleste sorter er mellem 1 og 4 fod i højde, men ifølge hjemmesiden Clemson University, nogle kan vokse så højt som 6 fod. Vælge den rigtige fred lily sort til den tilgængelige plads kan hjælpe husejere skabe en attraktiv indendørs boligareal.

Flower Power

Denne sort producerer store blomster holdt højt over løvet på meget robust, oprejst stilke. Bladene har en karakteristisk lance figur. Denne plante blomstrer frodigt, blomstring lettere end de fleste andre sorter.

Lynise

Denne mat-Ærenpris fred lily er også kendt for sin let blomstring. Efter Clemson University er Lynise en hurtig producent, der producerer store mængder af blomster og kan nå op til 4 fod i højde. Store eksemplarer kan vokse lige så bred som de er høje.

Mauna Loa

Denne mellemstore fred lily, fylder mindre end nogle af sine slægtninge, vokser til kun omkring 2 eller 3 fod i højden. Det producerer blanke, grønne, ribbede blade med en lanse-lignende form og en let bølget margin på en stilk 10 til 12 inches lang. Stilken er længere--15 til 20 inches lang, med langvarig hvide blomster, der er op til 4 inches tværs. Over tid viser blomsten grønlige med alderen.

Sensation

Sensation fred liljer er blandt de største sorter, der er tilgængelige, nå højder på 5 til 6 fod. De har mørke grønne blade med en rillet overflade og attraktive, velformede hvide blomster. Denne holdbare og alsidigt plante er attraktivt som et løv anlæg, såvel som en blomst. Det blomstrer kun intermitterende og kan tilbringe meget af sit liv i sin grønne tilstand.

Supreme

Supreme er en anden temmelig store fred lily, om størrelsen af Lynise. Dens mest iøjnefaldende træk er størrelsen af dets blomstrer. Efter Clemson University, blomster af denne sort kan nå 7 inches tværs, og er generelt sne hvid med en oval form. Dens blade er brede og dybe grønne, og dens blomsterstilke tendens til at nå langt over dem.

Wallisii

En mindre fred lilje, Wallisii vokser kun til omkring 12 inches høj og har en meget kompakt form. Trods sin lille størrelse, men er Wallisii en kraftig avleren. Blomster er ligeledes små på omkring 3 inches tværs, men meget attraktive og delikat. De har tendens til at vises kun et par på et tidspunkt. Bladene er slank, skinnende og mørkegrøn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com