Hvordan til at sprede lim til flisegulve

September 17

Om flise er en temmelig rodet job, der tager tålmodighed, viden og den rigtige slags udstyr. Før du endda spredes lim, skal du først reparere og rengøre gulve.Dernæst skal du bestemme den bedste område til at begynde, om en flise, og du skal gøre en smule af måle - du kan ikke bare sprede alle lim på én gang eller vil du ikke have plads til at arbejde.Sprede flise lim kan synes let ved første øjekast; mens ikke svært, kræver det tilstrækkelig tid og dygtighed. Den metode, du bruger til at sprede lim er meget vigtigt. Hvis limen er fordelt ujævnt eller for tynd, kan nogle fliser til sidst arbejde løs fra limen.

Instruktioner

•Lay ned flere flise stykker, omkring fem fod kvadrat, og skitsere dette område med en blyant. Fortsætte mærkning resten af gulvet i samme størrelse sektioner - du vil ikke være at sprede alle lim på én gang. Du skal vide præcis hvordan kan fliser vil passe hen over gulvet. Nogle fliser skal være skåret til at passe--Husk at forlade rummet nær vægge for disse fliser.

•Åbn container af flise Klæb og bland det, følge anvisningerne på etiketten. Hvis du arbejder i et lille område, mix op kun en lille mængde ad gangen i en separat spand.

•DIP kanten af murske i spanden, øse op en generøs mængde af klæbemiddel på murske blade. Deponere limen på det ene hjørne af gulvet, nær kanten af en mur.

•Angle murske, den lige side af murske bladet peger ned mod lim og tryk ned. Trække murske tilbage mod dig langsomt. Prøv at sprede limen så jævnt som du kan.

•Drej murske rundt og vinkel i indskåret side af murske blade ned. Langsomt, jævnt, kam tilbage gennem lim, at holde vinklen på murske blade den samme indtil du er færdig.

•Efter efterbehandling én sektion, vent det angivne (Se etiketten) mængden af tid, indtil limen er klar til fliser (det varierer fra type til type og mærke at mærke). Det skal få en tarvelig føler for det, før det er klar til fliser. Fortsæt på denne måde indtil gulvet er fuldført.

Tips & advarsler

  • Mastic trowels indeholder hak (en serrated kant), som efterlader små riller i limen. Dette efterlader en rillet mønster, som hjælper med at flise pind bedre. Knæbeskyttere er ikke nødvendigt, men vil gøre tingene lettere (dit knæ vil takke dig) Hvis du spreder flise lim over et stort område.
  • Sørg for at rengøre gulvet godt før du anvender flise lim, eller limen vil ikke holde sig så godt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com