Hvordan til at udfylde huller i en slagge blok væg

September 17

Hvordan til at udfylde huller i en slagge blok væg

Cinder blok konstruktion er ofte findes i kældre, garager, skure og støttemure, og nogle gange hele hjem er lavet af aske blokke. Dette gør, at vide hvordan man skal behandle med huller i en slagge blok væg en grundlæggende færdighed for en gør det selv-boligejer. Hvordan til at udfylde et hul i en slagge blok væg, afhænger imidlertid hvor stort hullet er. Beskæftiger sig med små huller er en enkel sag, men hvis hullet er så stort, at det bringer blokken, at blok skal udskiftes.

Instruktioner

•Fyld nogen små huller i væggen ved at anvende konkrete reparation sammensatte. Rengør overfladen af muren grundigt og lad det tørre. Indlæse et rør i en fugepistol, afbrød den dyse spids med en kniv til at oprette en dyse af den ønskede bredde og fylde hullet. Hvis hullet er for stort til at udfylde denne måde, det kræver sandsynligvis udskiftning af hele eller dele af slagge blok, så skal du gå til trin 2.

•Chisel mørtel ud fra rundt om blokken, du vil fjerne, ved hjælp af en hammer og en kolde mejsel. Trække slagge blok når blokken er løs nok. Hvis du ikke kan fjerne nok mørtel til at trække ud af blokken, nedrive den forreste del af blokken med hammer og mejsel til at få adgang til de resterende mørtel på bagsiden af vægplads. Mejsel ud resten af mørtel og fjerne de resterende stykker af blok.

•Mix et parti af mørtel i en spand, efter producentens anvisninger. Lægge en selv seng af mørtel på bunden af plads i væggen med en murske, matchende dybden af de eksisterende mørtelfuger.

•Sæt to perler af mørtel på hævet enderne på venstre og højre side af slagge blok med murske, igen matchende dybden af den eksisterende mørtel på væggen. Satte en anden to perler af mørtel langs de øverste kanaler af blokken, samt langs cross-bar(s) løber tværs over midten af blokken.

•Sæt slagge blok i den hule rum i væggen, forsyningsbehov en selv væg ansigt. Skub ikke blokken i alt for langt, hvis rummet bag væggen er tom.

•Scrape væk eventuelle overskydende mørtel, der blev skubbet ud af væggen ved at tegne murske lige ned over ansigtet af væggen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com