Maple træ sygdomme i Michigan

September 18

Maple træ sygdomme i Michigan

Ahorn træ er udbredt i hele Michigan og den østlige del af Nordamerika. Ifølge United States Department of Agriculture vokser røde ahorn træer i øvre Michigan på højderyggen toppe og tørre, sandede jord. Ahorn træer er modtagelige for sygdomme, der reducerer vigor af træet og påvirke sit udseende.

Identifikation

Ahorn træer er en del af en stor gruppe af løvfældende træer, herunder røde ahorn, sukker ahorn, sølv ahorn, japansk ahorn, Douglas ahorn og storbladet ahorn. I øvre Michigan er rød ahorn mest almindelige. Ifølge det amerikanske Department of Agriculture er rød ahorn særligt modtagelige for sygdomme og defekter.

Typer og historie

Stem sygdomme og trunk rot svampe påvirker ofte ahorn træer i Michigan. Inonotus glomeratus er en alvorlig sygdom, der almindeligvis påvirker den røde ahorn. I 1983, blev stort antal Norge ahorn træer ramt med en smitsom sygdom, kendt som Cytospora fordærve, ifølge Michigan State University afdelinger af skovbrug. Cytospora fordærve blev en epidemi i Dearborn, Michigan, dræbe Norge ahorn træer. Leaf sygdomme er almindelige blandt ahorn træer, men er generelt kosmetiske og forårsager ikke tilbagegang.

Symptomer

Michigan ahorn træer lider Cytospora fordærve udvikle sunkne cankers grene at turn rød eller brun og har døde blade. Cankers græder ofte væske, der er rød eller brun farve. Rot sygdomme forårsage misfarvning og nedbrydning af den indre træ af ahorn træer og blade sygdomme forårsage ødelægger af blade eller bladtab.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com