Landskabspleje med sten i en dam

September 18

Landskabspleje med sten i en dam

En anlagte Dam kan forvandle en ellers kedelig haven til en charmerende vand oase. En af de mest simple udsmykning ideer til en hjem Dam landskabspleje med rocks. En række attraktive bjergarter som granit, skifer eller endda en syntetisk rock struktur, vil oplive dit vand-funktionen.

Instruktioner

•Klart området omkring dammen. Fjerne ukrudt og uinteressante eller døde græs med en haven rive eller hakke.

•Indstil hvilken slags Landskabsarkitektoniske sten du vil bruge omkring dammen. Granit er ofte anvendes til landskabspleje, fordi det glimter i solen på grund af de små stykker af glimmer i stenen. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på granit, du måske kunne finde det i naturlige omgivelser, da det er en ret almindelig rock. Andre sten vil også være tilstrækkeligt som Landskabsarkitektoniske sten eller Vælg syntetiske sten, rådighed i havearbejde butikker.

•Chose klipper og sten der passer ind i din have farveskema. Hvis du har en skyggefuld have, vælge sten, der er en smule lysere eller mere farverig, i stedet for kedelige grå eller sorte. Hvis du har en naturlig farve ganen i din have, undgå unaturlige udseende sten eller klipper, der er blevet malet eller farvet. Selvom du ikke behøver at landskab med et sæt farveskema, vil det hjælpe din Dam funktion ser mere naturligt i din have.

•Sæt valgt klipper og sten omkring din dam. Danne en komplet cirkel omkring din dam og at skabe et ensartet udseende, meget gerne en halskæde omkring vandet. Eller interchange rock størrelse og farve for at give dammen mere naturlige omgivelser. Vær ikke bange for at eksperimentere med hvad ser bedst for din dam.

Tips & advarsler

  • Nogle butikker sælger dekorative sten, syntetiske sten og endda rock strukturer at efterligne rock vandfald. Ved hjælp af et af disse elementer vil give din have Dam lidt af en finurlig udseende.
  • Vær forsigtig ved håndtering af tunge sten, som de kan belaste din ryg.
  • Altid bære handsker og lukkede sko når man arbejder med klipper. Dette vil forhindre skrammer, sår og skader, hvis en sten faldt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com