Ideer til Pantry hylder

September 18

Ideer til Pantry hylder

Så vidt angår mad går opbevaring og oplagring af kosten hæfteklammer, pantries er en væsentlig del af enhver familie hjem. Pantries kan blive let overbelastet og uorganiseret, men korrekt reoler systemer kan hjælpe med at maksimere pladsen og opretholde orden og pænheden. Pantry reoler kan være væg-sikrede eller fritstående. Supplerende hængende hylder kan også arbejde for at tilføje ekstra lagerplads.

Væg-sikret hylder

Den mest robuste og permanent måde at oprette pantry reoler er at skrue hylde understøtter til væggen for indstilling i hylder. For at bygge muren-sikret reoler, måle og markere hylde placeringer på sidevæggene og tilbage vægge. Brug en stud finder til at finde studs til at bore ind i. Oprette hylde støtter ved at sikre 1 af 2 brædder på væggen på de tidligere markerede punkter. Brug en plan for at sikre de er selv. Brugerdefineret skåret lamineret hylde planker til at passe stramt oven på de hylde understøtter. Lamineret hylde planker kan købes hjem forbedring butikker og har en blank finish for nem rengøring.

Fritstående hylder

Hjem og opbygge leverandører sælger en bred vifte af plast og metal reoler, der kommer i segmenterede dele. Med fritstående hylder, kan antallet af metodetrin og afstanden mellem hylderne justeres så de passer til dine rumlige behov. Fordele af plast hylder er at de er let og vil ikke ruster. Undergang er, at plast hylder, på grund af deres manglende vægt, kan være vaklende og er ikke så stabil som væg-sikrede eller metal hylder. Metal hylder kan gøres wiren eller kan være lavet af en metalramme, hvor træhylder er indsat. Metal hylder er holdbare og langvarige, men er tungere, sværere at flytte, og kan være modtagelige for korrosion.

Hængende hylder

Ud over din vigtigste pantry hylder, kan en hængende hylde sikres på indersiden af døren pantry tilføje ekstra lagerplads. Hængende hylder til døre er bredt tilgængelige på butikker, der sælger hjem forsyninger og komme med kroge designet specielt til at hænge på den øverste kant af en dør. Hængende hylder er typisk lavet af rustfrit stål eller aluminium og fås i flere forskellige bredder og længder. Nogle hængende hylder har endda kroge i bunden til din forklæder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com