Hvordan du udskifter beton tagsten

September 19

Ligesom enhver anden type tag, kan beton tagsten blive revnet eller brudt med tiden. Knækkede tagsten kan forårsage andre problemer i dit hjem, herunder vandskade og skimmel på grund af utætheder. Erstatte en beton tagsten er enkel og bør tage mindre end en time. Beton fliser er så tunge, de ikke behøver nogen særlige klæbestoffer eller negle til at holde dem på plads, som de er installeret. Gå forsigtigt over taget så du ikke knæk nogen andre fliser på taget.

Instruktioner

•Slip flad slutningen af et brækjern under øverst højre hjørne af den knuste eller revnet beton tagsten. Arbejde omhyggeligt, så du ikke skader de omkringliggende fliser. Brækjern bør lidt ophøje fliser over den ødelagte flise.

•Skub en flad brækjern under flisen til venstre for den ødelagte flise. Dette bør ophæve den venstre flise, så det ikke lyver direkte på toppen af den ødelagte flise.

Anslag dysefastgørelsen fjerne halvtosset beton tagsten. Du skal forsigtigt løfte den bagerste ende af fliser at få det ud af sted.

•Skub nye konkrete tag fliser på plads. Skubbe den bagerste ende af flisen langt nok så at forsiden af flisen er flush med andre fliser i rækken.

•Tag flad pry barer fra under de omkringliggende fliser. Disse fliser bør hvile på toppen af den nye beton tagsten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com