Hvordan at rengøre en muggen køleskab & fryser

September 20

Rengøring køleskab med skimmel og meldug er aldrig behageligt, men for din egen sikkerhed er det væsentlige. Ikke alene kan mug forårsage en allergisk reaktion hos nogle personer, men det kan også forårsage sygdom. Heldigvis er det ikke svært at slippe af mug og meldug i dit køleskab. Alt du behøver at komme i gang er et par af ingredienser fra din spisekammer og et par rengøring elementer.

Instruktioner

•Tøm alt indhold fra dit køleskab og fryser. Dette er en god mulighed for at kontrollere, om eventuelle mad pakker er utætte, og for at smide udløbet mad. Fjerne skuffer, placeringer, bakker og hylde skær, så du kan rengøre nedenunder dem. Ud over dette, afrim dit køleskab og fryser, hvis de ikke er frost gratis. Når du er færdig tømme den afmonterer dit apparat.

•Sæt alle aftagelige dele af køleskabet, som skuffer og bakker, i dit badekar badekar. Tillad dem i blød i en blanding af varmt vand og bagepulver. En kop bagepulver bør gøre for en gennemsnitlig størrelse badekar. Lad dem trække mens du rengør indvendige af køleskab og fryser. Når du er klar, skyl dem i rent vand, og tør dem med køkkenrulle.

Hvis alle aftagelige dele har skimmelsvampe eller mug på dem sættetid dem i et badekar med varmt vand og 2 kopper eddike før iblødsætning dem i bagepulver.

•Pour ufortyndet eddike i en skål. Nedsænkes en klud i eddike og forsigtigt vride det ud over skålen.

•Aftør alle overflader af køleskabet ned med eddike gennemblødt klud. Genanvende eddike til rag, efter behov. Du muligvis til at skrubbe med eddike gennemblødt klud i nogle områder af apparatet.

•Våd en ren klud med vand og vride det ud. Re tørre hele køleskabet og fryseren med den våde klud. Re vådt og vride ud af klud efter behov.

•Mix 1/4 kop bagepulver med 1 qt. varmt vand. Nedsænkes en ren klud i blandingen og vride det ud.

•Aftør hele køleskabet og fryseren ud med bagepulver sæbe. Dette vil hjælpe med at fjerne mug lugt og kan endda visne pletter. Re vådt og vride ud af klud efter behov.

•Tør køleskabet og fryseren med ren papir håndklæder. Hvis rester fra bagepulver er til stede, tør med en ren, våd, rag før tørring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com