Hvordan man bruger æteriske olier til naturligt duft tekstiler i tørretumbleren

September 20

Hvordan man bruger æteriske olier til naturligt duft tekstiler i tørretumbleren

Gør vaskeri er et must, og naturligvis du ønsker at komme ud duftende frisk og ren. Affyret en tørretumbler ark i tørretumbleren eller tilføje flydende skyllemiddel til vask ikke er det bedste valg, men du kan naturligvis opfriske dit vasketøj. Kommercielle blødgøringsmidler indeholder ofte barske ingredienser, der irritere din hud og efterlader rester på tøjet. Prøv at bruge æteriske olier i tørretumbleren til naturligt gøre dit vasketøj lugter godt. Eksperimentere med forskellige dufte, indtil du finder en du kan lide.

Instruktioner

•Klippe op rester af bomuldsstof i 5-tommer x 5 tommer firkanter. Vælg en hvid eller lys-farvet stof i stedet for en lys eller mørk-farvet klud til at forhindre overførsel af farvestoffer.

•Sæt omkring 5 dråber æterisk olie på et stykke af stoffet. Vælge olier, der er tynde i konsistensen og lys i farven. Nogle muligheder omfatter lavendel, tee tree, ingefær, citron, Merian, geranium og eukalyptus.

•Toss stykke stof i tørretumbleren med dit vasketøj. Køre vasketøjet gennem en regelmæssig cyklus, og når det er gjort, dit tøj har en svag duft af den valgte olie.

Tips & advarsler

  • Vask og genbruge stykker af stof så mange gange som du ønsker. Hvis eksperimentere med forskellige dufte, kan du prøve at holde sig til ved hjælp af den samme duft på hvert stykke stof til at undgå at blande olier, der ikke lugter godt sammen.
  • En anden måde at bruge æteriske olier i tørretumbleren er at fylde en musselin taske med tørrede krydderurter eller blomster. Put et par dråber æterisk olie i posen med krydderurter eller blomster. Lukke op posen og smide det i tørretumbleren med dit vasketøj.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com