Hvordan til at plante frø i forskellige typer af jord

September 20

Hvordan til at plante frø i forskellige typer af jord

Gartnere kæmper ofte med manglerne ved deres jord. Mens nogle bruger store kræfter forsøger at grave gennem tyk, lerjord, vand andre næsten konstant i et forsøg på at holde planten godt vandes i sandet jord, der dræner for hurtigt. Hvad det problem, du støder på, kan jord forbedringer foretages. Forberede din jord, før du planter frø sikrer du vil høste fordelene med en sund, produktive have.

Instruktioner

•Pick noget jord i hånden og undersøge det for at bestemme jordens struktur. Tryk på jorden til en kugle og se, hvis det bliver på den måde uden smuldre let. Hvis ja, har du lerjord. Sandjord føles grynet, løs og holde ikke sammen. De fleste planter foretrækker næringsrige lerjord jord, en bøde-tekstureret jord, der bevarer tilstrækkelige fugtighed og næringsstoffer, men tilbyder god dræning og luft cirkulation så godt.

•Dig V-formede huller med en murske mindst 4 inches dyb i flere steder i hele området planlagte plantning. Fjerne en skive af jord fra hver af disse og bland indtil du har mindst 1/2 pint af jord. Tage denne prøve til din lokale county udvidelse kontor til at bestemme pH i din jord. Den rapport, du får tilbage detaljer pH i jorden, sammen med en ubalance af næringsstoffer i jorden. Hvis du har flere plantning holde sites, som mere end én blomsterbed, jord fra hver seng adskilt fra den anden for at undgå at blande sammen forskellige typer af jord.

•Tilføj kalk at hæve jord pH eller svovl til at sænke det, som nævnt i betænkningen. Indtil lime eller svovl i haven senge til en dybde på mindst 6 inches. Anvende kalk til toppen af anlagte områder og vand det i. Bruge syredannende gødning til at tilføje svovl til eksisterende landskaber, tyder på University of Florida forlængelse. De fleste frø vokser bedst i lidt syre kan let basisk jord, selv om der er nogle undtagelser, såsom Azalea, der foretrækker syre jord og nogle urter, der klarer sig bedre i en neutral eller svagt basisk miljø. Kontroller kravene i din særlige frø til at bestemme den bedste fremgangsmåde for at ændre pH.

•Tilføj 2 til 4 inches af økologisk ændringsforslag, som er nødvendig for at rette problemer med jordens struktur. Indtil det i en dybde af 6 inches eller slå med en spade at blande godt. Fortsæt med at tilføje organisk materiale til området så ofte som muligt efter plantning frø, tyder på Cornell University.

•Level jorden med et landskab rake. Grave huller med en skovl eller murske til passende dybde, ifølge instruktionerne på frø pakker. Drop frø i, der dækker med fordrevne jord efter behov. Mix lille frø med en smule sand til hånd tilså dem jævnt, antyder Penn State University. Du skal gøre furer, lavvandede deprimeret linjer, i jord til at plante nogle typer af grøntsagsfrø. Tryk forsigtigt jord ned- og let at sikre gode jord-til-frø kontakt, medmindre andet er bestemt for den specifikke frø du er plantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com