Sådan fjerner rødvin fra et træ bord

September 20

At fjerne rød vin pletter fra træ kan være meget svært. Hvis den røde vin udslippet skete kun et par minutter siden, er det meget nemmere at håndtere end et sted, der ikke er bemærket for en dag eller to. Hvis pletten er store, har sat for mange timer, og er beliggende i en meget indlysende sted, overveje at tale med en træ sygeplejerske før rengøring. Ellers kan du prøve flere metoder til at fjerne rødvin fra et træ bord.

Instruktioner

•Aftør op rød vin udslippet hvis det ikke har helt tørret, ved hjælp af en våd papir håndklæde eller vådt absorberende klud. Opsuge vin med en blotting bevægelse, men ikke gnide.

•Rengør de farvede område, hvis det er begyndt indstilling i skoven. Bland olie sæbe og varmt vand efter retninger, så Dyp en blød klud i blandingen og krat klud på træet indtil pletten forsvinder.

•Applicer en bagepulver indsætte. Bland bagepulver med nok mineralsk olie, citronolie eller hørfrø olie til at danne en pasta og derefter let gnide det over pletten med en blød klud i retning af træets årer. Lad pastaen på i 30 minutter og fjerne det med en ren tør klud.

•Kontrollér en pasta fra rottenstone, en meget fint jorden rock, som Træsektoren bruger som en polering slibende. Du kan også bruge pimpsten, skønt huske dette er lidt mere slibende. Blandes med mineralsk olie, citronolie eller linolie og let gnide det på pletten i retning af træets årer.

Tips & advarsler

  • Efter hvert trin du prøve, skylles området med en ren fugtig klud eller køkkenrulle, så tør med en ren tør klud. Gnide i nogle møbelpolish eller indsætte voks for at bringe tilbage glans.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com