Hvordan man kan male et vægmaleri på dit værelse

April 14

Hvordan man kan male et vægmaleri på dit værelse

Et vægmaleri er en ekspansiv kunstprojekt, der kan give hele dit værelse et nyt udseende. Uanset om du maler en jungle vægmaleri for et barns soveværelse eller en fredfyldt strand scene for en afslappende voksen plads, vil din vægmaleri hurtigt slå tonen an for hele rummet. Du behøver ikke at være en master kunstner til at male en attraktiv vægmaleri. Med ordentlig forberedelse, kan dine vægge blive et sandt kunstværk med kun moderat dygtighed.

Instruktioner

•Forbered vægge ved at skrubbe med sæbe, vand og en svamp til at fjerne alle skidt og snavs. Tillad væggene til at tørre helt, før du begynder din vægmaleri.

•Applicer en solid frakke af latex maling til væg med en maling rulle. Dette vil skabe en ren, tomme lærred for dig at arbejde på. Vælg en farve, der vil give en god baggrund for din brik. Hvid kan være det bedste valg for en vægmaleri, som vil dække hele rummet. En bleg farve som blå for himlen bag en art scene kan også arbejde godt.

•Sketch dit design på væggen i blyant. Den nemmeste måde at få et design fra koncept scenen til en fuld vægmaleri på væggen er at finde et billede eller lave en skitse af det billede du ønsker for din vægmaleri. Har dette billede forvandlet til en gennemsigtighed på enhver skole levering eller kontor forsyning butik og leje en overheadprojektor for at projicere billedet på væggen på en stor skala. Skitsere det projicerede billede omhyggeligt for at oprette en disposition for dine vægmaleri.

•Paint indvendigt rum for hver del af vægmaleri med en flad, syntetisk fiber børste og akrylmaling. Maling til kanten af de blyant linjer, som definerer hvert område, men ikke skitsere alle områder endnu.

•Fyld i små detaljer og skitserer efter det første lag maling har tørret. Bruge en afrundet syntetisk fiber børste til dette.

•Tilføj tekstur og skygger til din vægmaleri med en svamp og en farve lidt lysere eller mørkere end den oprindelige nuance. Du kan blande din egen nuancer for dette sidste trin ved at tilføje en lille mængde af sort eller hvid til den oprindelige nuance.

•Applicer lak til den færdige vægmaleri Når malingen er tørret helt. Brug en stor pensel og gøre brede penselstrøg i en "X" mønster over hele væggen for en ensartet anvendelse af lak.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com