Hvordan til at sænke en Gas regningen ved hjælp af indstillingen Fan på en termostat

September 21

Hvordan til at sænke en Gas regningen ved hjælp af indstillingen Fan på en termostat

Opvarmning og afkøling tegner sig for størstedelen af gas regningen for de fleste boligejere. Mens du kan vende tilbage til en kvælende hjem og lyst til at dreje luft måde ned til hurtigt afkøle dit hus, det vil ikke gøre det få kolde hurtigere; i stedet, vil du bare ramp up din gasregning. Men ved at justere din temperaturen et par grader og kører din house fan sparsomt, kan du skære ned din regning en hel del. Ekstrem temperaturindstillinger vil kun medføre din house fan at køre konstant selv om dit hus er allerede på den ønskede temperatur.

Instruktioner

•Kontrollér alle ventilationsåbninger i hus og sørg for de er helt åben. Lukket ventilationskanaler vil forhindre luft i korrekt i omløb.

•Drej din termostat fan indstilling til "Auto" i stedet for "On."

•Indstil den "Cool" indstilling til "78" grader i løbet af dagen, eller når du ikke er i huset. I løbet af sommeren, skal du angive "varmen" til "68" grader.

•Udskift dit luftfilter til at sikre, at luften ikke er begrænses.

•Hire en isolering selskab til at kontrollere og se, hvor meget luft du taber fra dårlig isolering. Hvis luften siver ud af huset for hurtigt, vil ikke blæseren være så effektive. Hvis luft i huset bliver inde længere, vil ventilatoren cirkulere det fra rum til rum og jævnt distribuere temperaturen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com