Japansk blommetræer med hvide pletter

September 21

Japansk blommetræer med hvide pletter

Med oprindelse i Kina og dyrket i Japan siden 1800-tallet, japanske blommer er nu almindeligt tilgængelig i USA. Flere sorter, såsom Satsuma, Santa Rosa og Golfen skønhed, er relativt let at dyrke, både kommercielt og i den hjem landskab. Men hvis du finde hvid cottony steder på grene, blade og frugter af dit blomme træ, de er sandsynligvis Hvid fersken skalaer, et insekt, der angriber en vifte af stenfrugter, herunder blommer.

Beskrivelse

Hvid fersken skalaen er et pansret skala insekt. Kvinde af arten producerer en bred, flad og uregelmæssige skjold, der er hvide med en lille gul eller rød plet på overfladen. Hver kvinde er mindre end 1/10 tommer på tværs. Mænd er også hvide, aflange og ligner små myg. Nymfer af hvid fersken skalaen ligner voksne, kun mindre. I tilstrækkeligt antal danner disse insekter hvide pletter på stammen, grene, blade og frugter af blommetræer.

Adfærd

Hvid fersken skalaer feed på juice i blomme træ af kedelige små huller gennem barken, blade eller huden af frugt og suge ud den flydende indeni. Selskabelig af natur, Hvid fersken skalaer samles i klynger, danner de karakteristiske hvide pletter, der indikerer tilstedeværelsen af denne skadeorganisme. I tunge skadedyrsangreb, kan det danne store hvide områder, der er lette at identificere.

Effekter

Lette angreb af hvid fersken skalaer er normalt ikke et stort problem. Men i stort tal, dette skadedyr kan forårsage skader på bladene af en japansk blomme træ, hvilket kan forringe sundheden for træet. Hvid fersken skjoldlus på blomme frugt angribe huden og kan mindske forekomsten af frugten.

Kontrol

Afskærmet kroppen af hvid fersken skalaer gør dem særligt vanskelige at udrydde. Insekticider er stort set ineffektive i behandling af skala skadedyrsangreb. En 3% opløsning af hvilende olie, sprøjtes på blommetræer før bud pause i foråret eller efter blad falder i efteråret, kan bidrage til at reducere Hvid fersken skjoldlus til kontrollerbare populationer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com