Ideer til efteråret ampler

April 14

Ideer til efteråret ampler

Fall hængende kurve medbringe farve og visuel interesse til din udendørs landskab og bidrage til at udvide din haver vækstsæson. Uanset om du bruger trådkurve foret med kakao fiber, keramiske plantageejere eller plastic Potter, en efterår hængende kurv skal fyldes med kvalitet kompost, vandes godt og konstrueres med planter at låne visuelle symmetri og en farve koordinering, der inkorporerer de rige nuancer af fald.

Etårige planter

Fyld din hængende kurv med enkelt eller flere enårige i traditionelle efterårsfarver. Calibrachoa eller superbells ligne miniature petunias og fås i en bred vifte af farver til at koordinere med dit udendørs landskabspleje. Kombinere hårdføre stedmoderblomster i oprejst og efterstillede sorter samt vinter-blomstrende heathers og små endivie ivies for en iøjnefaldende knudepunkt på din terrasse.

Stauder

Efterår-blomstrende stauder giver en pop af farve i din udendørs landskab. Vælg aster novi-belgii, eller Aster amellus, som blomstrer fra slutningen af August indtil frost og glædeligt i kombination med fluffy, guld, daisy-lignende blomster af helianthus eller staude solsikke. Blomstrer fra sent efterår til tidlig vinter, mexicanske morgenfrue mynte (Tagetes lucida) byder på små, morgenfrue-lignende blomster og vokser godt i fuld sol. En stor fyldstof til efteråret ampler, tickseed coreopsis bærer små, otte-grafitmine blomster med mørkere guld Centre og koordinere godt, hvis lilla og blå blomster.

Evergreens

En hængende kurv fuld af en enkelt ivy sorten, eller simpelthen kantning beholderen med vedbend, er en frisk og enkel måde at tilføje planter til din udendørs rum. Den mindre kruset sort som Anita (hedera helix) har dybt fligede blade i en mellemlang grønne nuance. Lady Frances (hedera helix) er en attraktiv endnu robust type af brogede vedbend i en hvid grå og grønne farvekombination, der kan vise stænk af rød eller pink i køligere vejr

Spiselige prydplanter

Udfyldning af din udendørs hængende twith spiselige planter er en praktisk måde at udvide din havearbejde sæson. Scarlet funner bønner producere smukke, karminrøde blomster på lange vinstokke, der tiltrækker kolibrier og sommerfugle. Bælg holde mørke røde bønner, der kan blive kogt som en side parabol for et familiemåltid. Lilla flæser basilikum giver visuel interesse med dens frilly og spiselige lilla blade; Det kan plantes med rosmarin, timian eller basilikum til støtte i krydderier italienske retter.

Pærer

Blomsterløg plantet midt i et fald hængende kurv er en optimal måde at få et forspring på din tidlige forår have. Hvid, gul og lilla krokus, påskeliljer og vintergækker låne store farve når de plantes som individuelle prøver og i kombination med andre stedsegrønne plantninger at fylde kurven indtil løgene blomstre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com