Hvordan at slippe af mug i en Mold forurenet hus

September 21

Hvordan at slippe af mug i en Mold forurenet hus

Mug i et hus er en modbydelig tilstand, men den er også farlig. Undersøgelser har knyttet skimmelsvamp i husene til et bredt udvalg af sundhedsmæssige problemer som allergi, kvalme og lunge problemer. Når du har skimmelsvamp i dit hus, er det vigtigt, at du ved hvordan at rengøre det ordentligt. Dette betyder ikke blot aftørring væk formen overflade men også udrensning området i enhver dvælende farlige partikler. Du skal også vide, hvordan at undgå en gentagelse af mere skimmelsvamp i fremtiden.

Instruktioner

•Test formen. Nogle skimmelsvampe er grimme og ubehagelige; andre skimmel er meget giftigt. Du kan købe skimmel test kits online eller fra din lokale hardware eller hjem levering butik. Du kan også have faglig mug test udført hvis du tror, du har at gøre med et større problem. Hvis du opdager et stærkt giftige type skimmelsvamp, er det sikrere at ringe i en professionel til at rense området.

•Brug handsker, en vejrtrækning maske og beskyttende øje slid. Du bør også omfatte noget, der ikke har skimmel på det med plast. Dette vil forhindre mug udbredelse der når du begynde at rense.

•Rengør det berørte område med husstandens fad vaskemiddel. Nogle mennesker anbefaler brug af blegemiddel at rense området. Dette virker kun, hvis formen er stigende på en hård overflade, som det ikke kan trænge ind, såsom flise. Vær forsigtig, hvis brugen af blegemidler. Det er skadeligt, hvis det kommer i kontakt med huden, eller er indtaget eller inhaleret.

•Investigate omfanget af mug skader. Hvis du er rengøring mold off en mur, der er begyndt at blive bløde på overfladen, er formen begyndt at spise drywall. I disse tilfælde er der sandsynligvis også skimmel i hulrum i væggen. Dette betyder, at det er tid til at ringe i en professionel. Du skal måske udskifte dele af muren for at bevare integriteten af dit hus.

•Find ud af, hvordan formen voksede i første omgang. Skimmel vokser ikke ud af luften. Det skal en meget specifik opskrift til at danne. Det har brug for ilt, vand og en fødekilde. Skimmelsvamp kan få ilt fra luften og gøre en fødekilde ud af næsten hvad som helst. Vand er den manglende ingrediens. Dette betyder, at hvis du har skimmelsvamp, du højst sandsynligt har også en vandlækage i nærheden. Du skal finde lækagen og rette det for at forhindre yderligere mug problemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com