Sådan bestemme Air flowretning for en ovn Filter

September 22

Sådan bestemme Air flowretning for en ovn Filter

Forkert installation af en ny ovn filter kan påvirke effektiviteten af dit filter. Du virkelig ønsker ikke en ineffektiv ovn filter, eller du kan ende op med masser af uønskede støvpartikler i luften, som kan gøre livet virkelig ubehageligt for nogen i dit hus med astma eller allergi. Filter retning er ikke afgørende for alle typer af filtre, men ifølge FurnaceFilterCare.com, air flowretning er meget vigtigt for de fleste plisseret luftfiltre, elektrostatiske luftfiltre, HEPA-filtre, glasfiber panel filtre og elektroniske luftfiltre.

Instruktioner

•Look for pile på rammen af det nye filter.

•Look for de mere robuste side. Hvis der er nogen pile, kigge efter siden af det filter, der har det mere robuste, tykkere materiale. Denne side er bagsiden af filteret, og du vil luft til at passere gennem anden siden først.

•Sæt filter så pilene står over den retning, du ønsker luft at strømme. Pilene, derefter, bør pege mod området opvarmes.

Tips & advarsler

  • Ændre filteret omkring hver tredje måned eller deromkring. Hvis du har mennesker i dit hus med astma eller allergi, ændre det hver måned.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com