Kan du forynge pres behandlet træ?

September 22

De kemikalier, der er infunderet i trykimprægneret træ vil hjælpe det sidste en lang tid udendørs, modstå rot og forringelse. Efter et par år i sol og vejr, dog kan det ser dårligt og har brug for foryngelse. Du kan have træet ser godt igen ved at rense det og anvende en ny finish.

Power Wash

Bruge en magt/højtryksrenser til at fjerne enhver mug og snavs fra træet. Reader's Digest familie Handyman anbefaler at bruge en 1.000 til 1.200 psi højtryksrenser, som du kan lejes i et byggemarked. Leje en, der tillader kemiske rengøringsmidler skal sprøjtes gennem enheden, og brug en plastikspand, da metal spande kan blande sig med kemikalier.

Strip væk gamle pletten

Foretage eventuelle nødvendige reparationer på træ før du starter, og dække planter eller andet, der kan være beskadiget fra kemikalier. Vælg et dæk stripper indeholdende natriumhydroxid, og følg instruktionerne etiket til programmet ved hjælp af højtryksrenseren. Brug kontinuerlig, glatte bevægelser med magt vaskemaskinen til at forebygge skader på træ. Brug beskyttelsestøj, briller, masker og handsker.

Stædig mug og pletter kan have brug for ekstra sprøjte for at fjerne, men ikke øge indstillingen pres på højtryksspuler, da det kan skade træet. I stedet, prøve at fjerne pletter ved hjælp af en ikke-klor blegemiddel og en nylon krat pensel; Skyl med vand. Ekstra vanskelige pletter kan komme ud med trinatriumphosphat stedfortræder blandet med vand og lov til at sidde på pletten i et par minutter. Krat, derefter skylles med vand.

Skyl

Skyl træ med vand for at fjerne enhver stripper. Træet vil ser fuzzy, fordi stripper vil tage nogle af lignin, eller lim, der holder det sammen. Disse fuzzy tråde til sidst falder af og ikke en bekymring.

Lysne træ/anvende Finish

Familien Handyman foreslår at bruge en oxalsyre-syre-baserede træ blegemiddel. Følg påføringsanvisninger på etiketten; ved hjælp af magt vaskemaskinen kan give lettere anvendelse.

Tillad træet at tørre i mindst 48 timer. Vent for en dag, når temperaturen er mindst 70 grader med ingen chance for regn før du anvender finish. En naturlig grå eller sølv udseende på træ, anvende en klar pletten for at beskytte træet mod meldug og alger men stadig tillade solen til at give det et naturligt look. For at forhindre træet i at ændre farver, Vælg en farve bejdse og anvende det ved hjælp af en skum applikator pude med håndtag, udvidelse.

Oliebaserede pletter sidste omkring to til fire år og er lettere at anvende og genanvende hver gang, fordi de trænger det træ bedre. Vandbaseret eller latex pletter vil sidste fire til seks år, men normalt skrælle og forårsage mere forberedelsestid til hver ny ansøgning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com