Hvor længe holder rød LaSoda kartofler?

September 22

Hvor længe holder rød LaSoda kartofler?

Rød LaSoda kartoffel (solanum tuberosum) har en historie som går tilbage til 1952, da Louisiana landbrugs eksperiment Station først frigivet knolden. En medium vin og lavendel blomster karakterisere den røde LaSoda, samt et stort rodsystem.

Karakteristika

Rød LaSoda falder ind under plantekategorien helårlig og biennial vegetabilske, og er præget af spredning, medium blade, røde blomster og en høj tolerance for miljøforurenende stoffer og hældningen af terræn.

Bekæmpelse af skadegørere

Rød Lasoda befinder sig målet for mange skadedyr som bladlus, larver og loppe biller samt plante-baserede sygdomme såsom stilk rot og Phytophthora. Beskyttelse og kontrol foranstaltninger omfatter fjernelse af angrebne planter, brugen af steriliseret vand at begrænse indførelsen af vandbårne sygdomme og plantning af visse ukrudt, der kvæler insekt invasion.

Opbevaring og holdbarhed

Ligesom de fleste kartofler, skal røde LaSoda opbevares i en mørk, velventileret område holdes på omkring 45-50 grader (lagring af grøntsager med stort indhold af stivelse indholdet, såsom kartofler, beder om en omdannelse af stivelse til sukker i et miljø, der er koldere end 40 grader). Rød LaSodas gemt i kommercielle, klima-kontrollerede lagre har en holdbarhed på seks måneder. Dog formindskes holdbarhed betydeligt til tre til fire uger, hvor gemt i hjemmet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com