Væggelus livscyklus

September 22

Masser af os huske det gamle ordsprog, "sove stramt, lad ikke bed bugs bide," som en kunstfærdig barndomserindring, men desværre takket være en nylig bølge i bed bug skadedyrsangreb, væggelus bider er et reelt problem. Bed bug skadedyrsangreb overtager i boliger, hoteller, moteller, krydstogtskibe og vandrehjem--overalt hvor der er senge, sengetøj og mennesker at fodre.

Hvad er Bed Bugs?

Væggelus er næsten usynlig for det blotte øje. Disse vingeløse insekter lever af blod af varmt blodrig dyr, som mennesker og kæledyr. De anses for at være rede parasitter, med nogle typer foretrækker faktiske fugl reder eller animalske reder og andre foretrækker menneskelige "reder" eller senge. De kan være lyst eller mørkt farvet og vises mørkere når engorged med blod. De er mest aktiv om natten.

Livscyklus

Umodne væggelus kaldes nymfer og ligner voksne, men er mindre. Kvindelige Væggelus kan lægge hundredvis af æg i deres levetid, normalt deponering 1 eller 2 pr. dag i afsides områder som sprækker. Som væggelus vokse, de molt (kaste deres hud) fem gange før modnes. De skal brødføde i mellem hver af disse molting sessioner. I varme klimaer (70 til 80 grader Fahrenheit) når bugs modenhed i så lidt som en måned. De kan leve op til et år uden fodring så aktive foranstaltninger skal træffes for at fjerne angreb.

Trusler

For nogle mennesker repræsenterer væggelus intet mere end et irritationsmoment. For mange, men gentagen eksponering for væggelus spyt--som de udskiller når fodring på dig om natten--kan oprette en allergisk reaktion resulterer i ekstreme ubehag. Bider kan ligne andre blod-fodring insekter som myg eller lopper, så det ikke kan afgøres, hvorvidt du har en infestation. End en kløende allergisk reaktion udgør væggelus ingen andre trusler.

Behandling

Befri dit hjem med Væggelus kan være en tidskrævende og undertiden kostbar venture. Første, Fjern alle rod og grundigt rent i hele huset, ikke bare de inficerede værelser. Dette vil begrænse steder for væggelus at skjule. Krat hårde overflader, afvikle din sengeramme og rense, fjerne kommode skuffer og krat alle revner og sprækker i dine møbler. Købe en speciel lufttæt dækning for din madras og box foråret. Ethvert bed bugs fanget inde vil til sidst dø. Som en sidste udvej, ringe i en licenseret exterminator med erfaring med væggelus fjernelse.

Forebyggelse

Hvis du har boet på et hotel eller andet område, som du mener kan have væggelus, Sørg for at tage forebyggende skridt før transport af skabninger i dit eget hjem. Vasker alt tøj i varmt vand og krat, ren og vakuum alle kufferter. Du kan også udsætte dine kufferter for ekstrem varme, som låse dem i bilen i fuld sollys for en eftermiddag. Dette vil dræbe bugs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com