Hvad betyder det, når hvid røg ud af min skorsten Flue?

September 22

Hvad betyder det, når hvid røg ud af min skorsten Flue?

Hvid røg, der kommer fra din skorsten er ikke nødvendigvis et dårligt tegn. Afhængigt af den varme udstyr installeret i dit hjem, kunne tjavsede hvid røg være en normal biprodukt af operationen. Røg kan også være en indikation af et brændstof problem, hvis dit hjem varmeanlæg brænder olie. En autoriseret tekniker kan hjælpe dig med at afgøre, om kilden til røg er normal forbrænding eller et problem, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

Hvid røg oprindelse

Hvid røg, der kommer fra din skorsten flue er faktisk damp produceret fra kondens som et biprodukt af brændstof brændende. Det er almindeligt at se røgen og tror der er noget galt med din skorsten, men dette er ikke tilfældet. Skyerne er en normal del af pejs eller kedel drift og bør ikke være årsag til bekymring. Ifølge "Moderne bygning tjenester," en bygning industri journal, pluming er betegnelsen for udseendet af kondens skyerne flyder fra en skorsten eller flue system.

Problemer med Pluming

Pluming kan være en uskøn problem for dit hjem afhængigt af placeringen af din skorsten eller flue system. Dårligt vinklet ventilationskanaler i din flue system kan forårsage skorsten røg plume foran dine vinduer eller blæse tilbage ind i dit hjem. Dette kan skjule visningen ud af din windows, når din ovnen eller pejsen er i drift og tillader partikler i røgen til at bosætte sig inde i dit hus.

Skorstenen og røgen spørgsmål

Hvis dit hjem bruger en højeffektiv kedel, vil kondens være til stede i din skorsten eller flue system størstedelen af tiden kedlen er i drift. Opførelse af skorsten og flue i dit hjem skal være tilstrækkelig til at modstå den næsten konstante tilstedeværelse af vanddamp. Substandard byggemetoder kan udsætte din skorsten eller flue til korrosion eller fælles lækager og fremme væksten af bakterier. En ældre hjem kan ikke har tilstrækkelig fælles fugemasse eller korrosionsbestandigt materiale effektivt håndtere tilstedeværelsen af kondens i skorstenen eller skorsten.

Olie-brænder problemer

Brænder og ovn, der kører på fyringsolie, kan hvid røg flyder fra din skorsten være et tegn på en blanding problemet i brænderen. En velfungerende oliefyr genererer lidt røg under drift. Høje niveauer af ilt i forbrændingskammeret kan medføre ineffektive brændstof brændende og føre til tæt, hvidt røgen fra din skorsten. En autoriseret tekniker bliver nødt til at undersøge og rense den brænder interne komponenter for at fjerne partikel oprustning. Dette burde løse problemet og tillade brænder eller ovn til at køre normalt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com