Årstidens vækststadierne af Avocado træet

September 22

Årstidens vækststadierne af Avocado træet

Avocado træer er i familien Lauraceae sammen med kamfer, kanel, laurbær og sassafras. Avocadoer blev dyrket flittigt i hele Mellemamerika og i Peru på tidspunktet europæiske opdagelsesrejsende ankom. Næsten fremstilles 2,3 millioner tons af avocadoer på verdensplan hvert år efter landbrugets New South Wales (Australien). De tre store arter er Guatemalas, mexicanske og indiske.

Vinter

Avocadoer er stedsegrønne træer, der holder deres blade gennem de koldere måneder af vinteren. Træet viser lidt vækst indtil slutningen af vinteren, når blomster begynder at dukke op mellem januar og marts afhængig af det lokale klima. Avocado blomster er toppe, klynger af 200 til 300 knopper på en gren. Hver panicle er i stand til at producere op til tre frugter.

Forår

I foråret blomstrer toppe. Hver blomst indeholder både kvindelige og mandlige reproduktive organer. Avocado blomster åbne to gange i en to-dages periode, den første dag som en kvinde, den anden dag som en mand. Blomstrer er også opdelt i to typer. Type A er blomster, der modtager pollen i morgen og frigive pollen i eftermiddag. Type-B blomster modtage pollen i eftermiddag og frigive pollen i morgen. Disse nuancer af avocado blomstrer sikre at bestøvere, bier og fluer, vil maksimere besøg til blomster.

Foråret er også en sæson med nye stamceller vækst på træer. I varmere klimaer forekommer trævækst i adskillige flushes hele varme forårs- og sommermånederne. I køligere klimaer opstår en voksende forlænget. Træer er hurtig avlere og er i stand til at nå 80 fod i højden. Træerne har tendens til at kaste blade, undertiden stærkt i foråret, især hvis blomstring er voldsom.

Sommer

Frugterne begynder at indstille når blomstrer er brugt. Mens mange avocado sorter har moden frugt i omkring tre måneder, kan nogle arter--som Guatemalas--tage 12 til 18 måneder fuldt modne. Avocado frugt kan være tilbage på træet selv efter modenhed, en egenskab, der tillader avlere til at være mindre bekymret over plukke frugt på et bestemt tidspunkt.

Efterår

Frugten skal høstes før den første frost. Avocadoer tilbage vil på træet efter en kuldeperiode vende sort. Som med de fleste træer, trimning og beskæring er udført i sent efterår eller tidlig vinter, når den sæsonbestemte vækstperiode er overstået.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com