Om kronisk uorganiseret

September 22

Kronisk uorganiseret opstår, når en sædvanligvis er uorganiseret over en lang periode. Judith Kolberg oprindeligt kom med udtrykket kroniske uorganiseret da hun mærkede klienter, der havde problemet. Forstås personen, der er konstant usystematisk i hvordan hun gennemfører liv og virksomhed. Man lider af dette problem kan finde lindring i det faktum, at det ikke er faktisk en diagnose, sygdom, sygdom eller endda en "officiel" lidelse. Det er fortsat manglen på organisation i mange-- eller alle--facetter i ens liv til hans skade.

Erkendelse af problemet

Indsamling af oplysninger--gennem sådanne medier som avisudklip eller hele magasiner-- og aldrig arkivering af elementer kan være en stor symptom er denne kroniske uorganiseret. En person kan blive afhængige af indsamling af en bestemt ting endnu aldrig organisere indsamling som det vokser ud af kontrol. Dette kan især være et problem for dem med en masse tid og penge på hånden, men problemet kan være fremtrædende for enhver type af person i en lang række situationer.

Ens personlige holdning kan ofte være en stor del af, hvorfor den kroniske uorganiseret eksisterer. Bare fordi noget er en bestemt måde betyder ikke det er sådan det skal være, men folk ofte mister synet af dette. Når antagelsen om at være en "slob" eller "procrastinator" holdning er i nogens hoved, er det svært at fjerne. Det er vigtigt, at man begynder at forandringsprocesser tænkning på negativitet, der måske, førte til uorganiseret i første omgang. Hvis nogen fortæller selv, at han er en slubbert, vil han sandsynligvis leve op til den selvopfattelse, skabt af ham selv eller af dem omkring ham. Ved at tage et skridt tilbage og omprogrammering den sædvanlige tanke, kan handlinger foretaget mere frit ændre så godt.

Først modtager sande bevidsthed om forstyrrelse af kronisk uorganiseret når det begynder at påvirke negativt relationer med venner og familiemedlemmer. Alle bliver ramt af denne situation, især dem, der deler stalde med den involverede.

Ekspert indsigt

Ariane fordel, en organisering coach og kronisk uorganiseret specialist, foretrækker at bruge udtrykket "livslang uorganiseret" Hvornår henviser til problemet med kronisk uorganiseret.

Den nationale studiegruppe for kroniske uorganiseret anbefaler, at man få hjælp gennem en professionel arrangør eller en ufordømmende ven. NSGCD arbejdede med Monika Eckfield Petross, RN, MSN. Hun er en ph.d.-studerende ved University of California i San Francisco School of Nursing. Deres undersøgelse viste, at alle fag i undersøgelsen havde problemer med at træffe beslutninger. Der var varieret begrundelser for dette problem i beslutningsprocessen. Blandt dem var frygt og prioritere spørgsmål. Forskes for forbindelsen mellem problemer i beslutningsprocessen og kronisk uorganiseret.

Håb for kronisk uorganiseret

Problemet med kronisk uorganiseret kan løses. Når ens liv har været lad gå i uorden, er det imidlertid vanskeligt at klatre tilbage til toppen. Person at overvinde problemet bør ikke overlades til hans egne enheder. En professionel arrangør kan arbejde person gennem dette problem. Den nationale studiegruppe for kroniske uorganiseret er den mest betroede organisation til at gå til for at finde en arrangør på landsdækkende plan. Mange arrangører vil ikke har uddannelse til at beskæftige sig med nogen med kronisk uorganiseret, men dem fundet gennem nedenstående hjemmeside (i ressourcer) kan have en større chance for at arbejde korrekt med de mennesker, der har brug for dem.

Misforståelser

Pack rotter betragtes ofte som ofre for kronisk uorganiseret, men dette er ikke altid tilfældet. Mange er i stand til at holde masser af ting, og at holde dem i rækkefølge. Personen med kronisk uorganiseret vil holde disse ting, men holde dem i uorden.

Mange mennesker forbinder kronisk uorganiseret med at have et klinisk problem som obsessiv kompulsiv adfærd, selv om dette kan synes i den modsatte ende af spektret. Husk på, at kronisk uorganiseret ikke er endnu klassificeret som en sygdom eller lidelse, og der bør forklares, når man nærmer sig en person, der har det. En intervention-stil diskussion kan havde med personen, hvis du bemærker det begynder at blive virkelig skade, men den ene deltager bør tilbydes alle oplysninger om problemet, herunder de gode nyheder om det. Det er jo en løsbare situation.

Uorganiseret som et Symptom

Kronisk uorganiseret kan undertiden være et symptom på en større underliggende problem. Depression kan forårsage ekstrem messiness, da den ene lider mister interessen for ting, som en gang betød noget. Dette er især noget, man skal kigge efter i en person, der er normalt nøjagtige om renlighed. Tal med din elskede, hvis du bemærker nogen alvorlige funktionsmæssige ændringer. Det kunne være et tegn på noget mere problematisk end uorganiseret. Dem der lider af angst og en hamstring tvang ofte er kronisk uorganiseret.

Advarselstegn

Kronisk uorganiseret ofte begynder med situationsbestemt uorganiseret, noget de fleste mennesker oplever på et tidspunkt. En person, der har mistet nogen betydelig til ham gennem en faldende ud kan begynde at være uorganiseret. Dem, der har oplevet den nylige død af en elsket en er også i fare. En fortvivlet person kan blive offer for uorganiseret efter traumet af en skilsmisse. En person, der oplevede ændringer i liv og i hans karriere kan være tilbøjelig til at lade tingene som organisation og orden falde til vejkanten. Men man ikke straks har kronisk uorganiseret. Situationsbestemt uorganiseret kan ofte løses, som man heler og opfanger selv fra problemer og traumer over.

Motivation

"Hvis du går gennem helvede, holde ud." Der er et gammelt ordsprog, der er sandt om ens kæmper med kronisk uorganiseret. Hver person har magt til at ændre i sig selv. Det er et spørgsmål om at være organiseret, en dag ad gangen. Dem, der har forladt kronisk uorganiseret tidligere har ofte gjort det ved at love at bo organiseret blot for den enkelte dag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com