Den bedste organisation Tips & beholdere til Junk

September 23

Den bedste organisation Tips & beholdere til Junk

Organisering af ting i dit hjem behøver ikke at være hårdt arbejde. At få organiseret kan gøres med passende beholdere og den rigtige fremgangsmåde. Generelt flere elementer, der ikke er lagret korrekt, den mere uorganiseret findes, så at finde containere og passende opbevaringssteder for varer er en nøglekomponent til organisation.

Skære rod

Den første ting du skal gøre for at få organiseret er beslutte hvad de skal slippe af med og hvad man skal holde. For at afgøre, om en vare er værd at bevare, bestemme, hvor ofte du bruger det, og hvis du kan forestille dig en vigtig fremtidig brug for det. Hvis du ikke bruger en vare ofte, behøver du sandsynligvis det i dit hjem. Flytte gennem hvert værelse med en pose og placere uønskede og unødvendige elementer i det, indtil du har skåret ud rod fra alle rum i huset. Genbrug, donere eller smide gamle emner.

Element opbevaring

Efter clearing unødvendige emner ud af hjemmet, er den næste ting du skal gøre finde relevante placeringer for varer, som du vil beholde. Dette kan være i skuffer eller garderobe eller på hylderne. Tilgang denne opgave logisk, så elementer vil være let at finde når det er nødvendigt. Hvis du har fundet et hjem for alt, hvad du kan, men stadig har levninger til at organisere, er det tid til at foretage overvejelser for container shopping.

Container købe Tips

En meget vigtig egenskab for containere er gennemsigtigt materiale. At kunne se, hvad der er indeni en container er afgørende for at finde ting let og at være organiseret. Gøre dette til en prioritet når shopping for containere. En anden ting at overveje er pladsen eller rektanglet-formede beholdere gøre mere effektiv brug af plads og er mere let stabelbare end runde containere. Kun købe runde-formede beholdere eller kurve sparsomt eller til specielle anvendelser. Også beslutte om du har brug for åbne eller lukkede beholdere.

Sådan bruges containere effektivt

Når du har dine containere, logisk placere elementer i dem på en organiseret måde. For eksempel, tape kontor forsyning værktøjer sådan dispensere, hæftemaskiner og korte-fjernelse tænder alle gå sammen i en container. Ikke for meget containere; Dette gør det sværere at holde tingene organiseret. Ideelt du ønsker at holde beholdere ikke mere end 75-80% fuld. Mærke alle beholdere med en permanent markør eller mærkning system for at identificere indholdet på et øjeblik uden at åbne den.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com