Housecleaning Tips for organiseret levende

September 23

Housecleaning Tips for organiseret levende

Organisation og hovedrengøring går hånd i hånd. En er umuligt at have uden det andet. Fokusere din opmærksomhed på at holde dit hjem organiseret og sørge for alt er et sted gør hovedrengøring dagen enklere, mere effektiv og mindre stressende for alle i familien.

Start en regelmæssig udrensning tidsplan

Uorganiseret sætter ind, og rengøring bliver sværere, når dine ting begynder at opbygge. Holde dette sker ved at etablere en regelmæssig forfaldsplan for udrensning dit hjem af ting, du ikke længere har brug for, ønsker eller brug. En måde at gøre dette er at opdele dit hjem i 12 afsnit og gå gennem en hver måned. På denne måde hele dit hjem er udrenset årligt, og ingen ét område har tid til at få overvældende fyldt med ting.

Salgsartikler dit skab

Tøjbutikker arrangere deres merchandise af type, stil og derefter farve. Organisere dit skab på samme måde giver det en pæn udseende og gør at sammensætte et outfit en brise. Denne type af skab vedligeholdelse giver også et sted for hver vare af tøj du ejer, hvilket gør det lettere at sætte ting væk og holde styr på, hvad du har og hvad du måske nødt til at købe for at udfylde din garderobe.

Organisere dine opskrifter

En lille, attraktive arkivskab skjules i et hjørne af dit køkken er en måde at organisere din opskrift samling. Start en fil for hver type af opskrift og blot glide nye tilføjelser i den korrekte mappe, som du samle dem. Dette holder din opskrifter fra rod oppe skuffer eller bordplads. Det reducerer også behovet for at holde fast i en hele magasinet, fordi du ønsker at prøve en enkelt opskrift.

Før og efter billeder

Hvis du har børn, der er tildelt gøremål, kan du løbe ind i problemet med din idé om ren og deres idé om ren ikke meshing. For at sikre, at de ved hvad en udfyldt akkord ser ud, tage billeder af enkelte værelse, når det er ordentligt rengjort og organiseret. Gemme billeder i et album som dine børn kan henvise til således at de ved når ren nok er virkelig rent nok.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com