Gode måder at starte et træ pejs

September 24

Gode måder at starte et træ pejs

Hvis du ikke vokse op med en pejs i dit hjem og har aldrig bygget en bålplads, kan starte en træ brand efterlade dig snuble. Der er ingen rigtige eller forkerte tilgang; så længe ilden lyser og forbliver tændt, er du lykkedes. Tage en praktisk tilgang til at opbygge et brand i din pejs og du vil snart have en brølende ild, der giver varme og atmosfære.

Forberede området

For at sikre den bedste brand, er det bedst at fjerne alle asken fra kraterets pejs med en skovl og feje eller støvsuger området rent. Af sikkerhedsmæssige årsager er det en god idé at fjerne alle brændbare materialer fra skorstenen og områder på begge sider af pejsen. For at sikre er spjældet åbent at lade røgen flygte, slå op i skorstenen og brug håndtaget eller kabel til at justere spjæld til sin mest åbne stilling.

Traditionelle træ brand

Begyndende med små stykker af kindling på midten af risten giver ilden en chance for at fange og få styrke til at antænde de større stykker træ. Topping kindling med én split afdeling Log på hver ende blade plads midt i det for updraft fra flue til at hjælpe brand starter. For at holde røg fra fylde rummet, vælge sektioner, der ikke overskride forsiden af risten, men lade dem røre bagsiden af pejs til at øge stabiliteten. Når du lægger to større stykker af træ på toppen af loggen opdeler, hvile deres ender mod bagsiden af pejs til at oprette et brændkammer, der er åben i fronten til at lade varmen udstråle udad.

Hurtig Start metode

Hvis du ønsker at starte branden hurtigt, er det bedst at starte med to eller tre plader af sammenkrøllet avis sted på midten af risten. Da tørt fyrretræ er meget brandfarligt, er det en effektiv topper for avisen. Den anbefalede størrelse for pine kindling er 1/2 - 10-tommer strimler--tilføje en generøs håndfuld for at skabe en stærk blis. Hvis hånd-cut pine kindling er tilgængelig, kan du købe fatwood, forud skårne pine stykker, eller brand-starter bidder fremstillet af behandlede fiberboard partikler og bruge dem til at få ilden begyndte. I hjertet af ilden er det bedst at Krydsmønster kindling med otte til 10 stykker af tør hårdttræ om en fod lang og en tomme i diameter. Når du lys papiret og ild stærkt, kan du holde det i gang ved at tilføje to eller tre små logs på toppen.

Tips og råd

For at beskytte gulve og møbler fra vildfarne gnister og gløder, placere en pejs skærm foran pejsen. Hvis du brænder en masse pine i pejsen, holde indre af skorstenen gratis af creosot ved at have det regelmæssigt rengøres. Brændende plast eller papir med farvet blæk er ikke anbefales, da de udleder toksiner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com