Badekar sikkerhedsprodukter

September 24

Om der er bekymringer om badning en nyfødt eller holde en ældre sikkert, der er et væld af sikkerhedsprodukter tilgængelige at minimere forbrændinger, glider og falder. Falls er den hyppigste årsag til senior skader og skade-relaterede dødsfald, Ifølge National Center for forebyggelse af personskader og kontrol. Undgå ulykker i og omkring badekarret kan være enkle og ofte billige med brug af brænde og falder forebyggelse produkter.

Undgå miljømæssige risici

Kontrollere badeværelse for hjem farer såsom dårlig belysning, løse tæpper og andre rod, der kan fremkalde falls. Udnytte skridsikker gulvmåtter, forbedre belysning turneringsplaner og placere en skridsikker overflade inde i karret. En struktureret, sugekop badekar mat kan bruges, eller du kan have en professionel anvendelse en skridsikker belægning på badekar bunden.

Badekar til spædbørn

"Forbruger rapporter" anbefaler brugen af en babybadekar for spædbørn og at bad pladser af enhver type bør undgås. Badekar designet til spædbørn og små babyer kan placeres i en vask eller badekar, eller kan placeres på en bordplade eller en tabel. Design varierer fra en aftagelig mesh eller stof liner til skum-foret interiør kontureret for at beholde barnet sikret i en nogenlunde oprejst position. Når et barn kan sidde kan oprejst på sin egen, it være badet i en normal badekar. Konstant tilsyn er nødvendigt helst en baby eller buksetrold er ved at blive badet.

Vandhane tud dækker

Isoleret covers er tilgængelige til at placere over karret tuden til at undgå forbrændinger fra skoldning vand og stød mod hovedet. Sjov animalsk figurer kan købes, som kan rudimentære design.

Grab barer

Grab barer kan hjælpe med balance og sikker fod når du indtaster og spændende badekar. Disse kommer i forskellige længder og konfigurationer. Midlertidige installationer inddrage greb barer fastgjort med sugekopper, selvom folk har brug at hæve deres vægt kan ikke muligvis bruge dem. Permanent Gribehåndtag kan monteres inde i eller ud af badekar-kabinettet. En professionel sundheds arbejdstager kan blive uvurderlig i beslutningsprocessen til at vælge typografi og placering.

Bruser stole

Vand-vibrationssikker stole er lavet til badning. De giver en midlertidig hvilested inde en brusevæg eller badekar. Modeller fås med eller uden arme eller ryglæn. De har let justerbare ben, også. Mennesker, der bruger bruseren stole skal kunne træde ind i et bad med bistand fra Gribehåndtag eller en omsorgsperson. Du kan også installere permanente pladser af behandlet træ eller plastik.

Overføre bænke

Bænke giver adgang, når en person ikke kan klatre i et badekar. Disse vandafvisende sæder straddle kanten af badekarret på den ene side. Nogle modeller kan være fastgjort inde i karret med fastspænding enheder, mens andre har justerbare ben med gummifødder at undgå skred. Pladser er tilgængelige i stationære, glidende og swiveling positioner.

Bad elevatorer

Mekanisk sæder designet til at løfte og sænke en person mens siddende er et dyrt alternativ, men er en velsignelse for dem med meget begrænset mobilitet. De har et batteri eller er drevet ved hjælp af standard husholdning vandtryk til at hæve og sænke sæde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com