Hvordan du fjerner pletter fra en pulje

September 24

Hvordan du fjerner pletter fra en pulje

At eje en swimmingpool kan være rigtig sjovt i løbet af sommeren, samt en god kilde til motion. Vedligeholdelse på en pool, derimod, er alt andet end sjovt. En af de mest problematiske aspekter mange pool ejere møder, når de bevare deres swimmingpool er problemet med pletter. Pletter er et problem, at hver pulje ejeren vil stå over for i sidste ende. Behandler dem ordentligt kan ikke kun fjerne ethvert spor af pletten, men også forhindre dem fra tilbagevendende.

Instruktioner

Hvordan du fjerner pletter fra en pulje

•Udtøm puljen kan så at alle pletter kontrolleres og rengøres. Forsøg aldrig at fjerne en plet fra en pulje, der kun er blevet delvist drænet. Kemikalier og rengøringsmidler, der anvendes i Pletfjerning vil forurene vand tilbage i puljen. Det anbefales derfor at dræne pool helt, således at hele overfladen kan kontrolleres.

•Kontrollér note af poolen overfladen. Din pool vil være lavet af beton eller gips. At vide, hvilke materialer din pool ydre er lavet af vil hjælpe dig vælge rengøring løsninger formuleret specielt til din type af pool.

•Undersøg pletten til at bestemme dens type. Pletter i swimming pools er normalt en af to typer: økologisk og rust. Organiske pletter er forårsaget fra blade og andet organisk materiale får lov til at bosætte sig i puljen at nedbrydes. Jern er den primære kilde til rust pletter. Du ville også inspicere området i vandlinjen for dokumentation af calcium eller kalk.

•Brug et rengøringsmiddel, der passer til din specifikke situation. Hvis du har en konkret swimmingpool og står over for en økologisk pletten, så købe et rengøringsmiddel, der er udviklet til fjernelse af organiske pletter fra beton. Der er en række højt specialiserede produkter til swimmingpool pletter, så det er normalt at tilpasse produktet baseret på dine specifikke behov. Nogle rengøringsmidler skal blive skrubbet med en børste, og andre kun bede dig om at hælde renere på pletten. Følg anvisningerne, der følger med dit produkt.

•Anvend en vandslange til at sprøjte ud det område, hvor pletten var engang. Du vil få bedste resultater ved hjælp af en power spray dyse. Sørg for at spray hele området grundigt, sammen med hele stien vandet tager ud i afløbet. Det er vigtigt at vaske væk hver eneste dråbe af det rengøring produkt.

•Fyld poolen. Tilføje en ny forsyning af din sædvanlige vand behandling kemikalier, så du kan gendanne vandets PH tilbage til normale niveauer. Når PH er på et normalt niveau og klor i vandet, er det sikkert at tage en dukkert i stainfree swimmingpool.

Tips & advarsler

  • Bioguard er en allround pool pletfjerner. Det er værd at bruge hvis du ikke ved, hvilken slags pletten du har. Det vil også tilføje en beskyttende belægning til området for at hindre pletten fra tilbagevendende.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com