Sådan Care for en koral kaktus

September 25

Koral kaktus er ikke faktisk en kaktus. Det er en euphorbia, der har oplevet en mutation, der forårsager sig hen til blive crested. Anlægget er indfødte i Asien og kaldes korrekt Euphorbia lactea. Mutationen er sjældne og er en efterspurgt egenskab af deres thailandske producenter. Euphorbia er podet på en kaktus stammen til at give det en robust base og en interessant kig. Det betyder det har rodsystem af en kaktus og bør gives cactus pleje, der svarer til euphorbia pleje. Vokser den crested euphorbia indendørs eller udenfor i US Department of Agriculture plantning zoner 10 til 11.

Instruktioner

•Kontrollér en grynet plantning blanding for koraller kaktus. Planten er fra tørre zoner og kræver god dræning og masser af grus. Fyld en dyb tallerken med en halv-og halvt blanding af pottemuld og sand. Øse ud en stor nok for kaktus depression.

•Tag på et par tykke handsker til at plante euphorbia som stilken har pigge. Plante koral kaktus bare dybt nok til at dække rødderne. Tryk på jorden rundt i bunden af euphorbia. Vand anlægget lige til at fugtes jorden til bunden af puljen.

•Sæt koral kaktus i et solrigt sted, hvor temperaturen er mindst 60 grader Fahrenheit. Koral kaktus er en ekstremt langsomt voksende plante, men vil præforme bedste i varmere temperaturer men på varmer højere end 90 grader kaktus skal flyttes til en delvis solrigt sted at beskytte det fra brændende.

•Kapacitet koral kaktus når bunden er tør. Stikke en finger ind i drænhul at tjekke for fugt. Du kan også slip en pind langs siden af puljen og sonde bunden af jorden. Trække det ud, og hvis nogen jord stikning til stick euphorbia er stadig våd nok.

•Fertilize koraller kaktus i foråret, sommeren og falde én gang hver. Lave en fortynding af gødning i vandingsvand henhold til det beløb, anbefalet af fabrikanten. De tre fodringer vil give tilstrækkelige næringsstoffer til anlægget i løbet af vækstsæsonen.

Tips & advarsler

  • Euphorbia indeholder latex sap, som kan være giftige for mennesker med følsomhed. Bær handsker ved håndtering af anlægget og ikke få saften på huden eller i dine øjne eller slimhinder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com