Størrelsen af en Meyer citron træ

September 25

Størrelsen af en Meyer citron træ

Hvis du ikke har plads til en 20-fods høje standard citron træ i din have, men du stadig ønsker at søde citrus duft, tilbyder Meyer en kompakt alternativ. Frank N. Meyer bragte træet til Nordamerika i 1908 efter at opdage en lille potteplanter citron træarter i Kina. Meyers er vokset i ryggen yards og konservatorier i hele USA.

Dimensioner

Størrelsen af et Meyer citron træ varierer efter beholderen, jordbunden, klimaet og hvor godt du tager dig til anlægget. Størrelsen afhænger også af Meyer du køber. For eksempel, ifølge Oregon State University udvidelse hjemmeside, vil et Meyer træ vokse op til 15 fod høje på sin egen rod. Men i de fleste tilfælde Meyer citrontræer du finde i haven butikker er podet for at dværg rodstok, at nå en maksimal højde på 6 fod. Lejlighedsvis, i større beholdere, vil Meyer citron træer nå 10 fod.

Bonsai Meyer Lemon

Hvis du er virkelig bekymret over din Meyer vokser, træet passer til bonsai behandling, ifølge Washington State Universitys hjemmeside. Bonsai er den gamle japanske kunst trimning tilbage din voksende træ for at oprette en miniatureudgave, ofte ikke mere end et par fod høj. At skabe en bonsai Meyer betyder ikke, at frugten er miniature--behandle det rigtige og du kan have fuld størrelse citroner.

Frugt størrelse

Meyer citron træ frugt har en lys orange nuance med afrundet ender end en klassisk gul citron. Det smager også mindre skarp og mere sød. Frugt størrelse er svarende til en store-købte citron. På deres plumpest, Meyer citroner kan overstige klassiske citroner i størrelse og ser mere som appelsiner. Du kan bruge frugt i mange af de samme måder som en traditionel citron - for eksempel, i tærter, tærter og sorbet.

Træ pleje

For at sikre, at din Meyer citron træet når dens potentielle størrelse, skal du behandle det til højre jordbunds- og dyrkningsforhold. Meyers foretrækker en lys, hurtig-afløb jord. University of Florida anbefaler at bruge en 2-fods bred container for en 3-fod høje træ. Dette giver det rigelig voksende plads. Hvert år, erstatte jorden med friske pottemuld. Meyers vokser bedst i fugtig jord, så vand når muld bliver tør. For at nå den bedste mulige størrelse, foretrækker Meyer citron træer også mindst otte timer af naturligt sollys om dagen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com