Hvordan til at identificere en Persimmon Tree

September 26

Hvordan til at identificere en Persimmon Tree

At identificere træer er ikke bare talent behov for forest rangers. Alle skal kunne genkende hvad træerne er i deres gård. Hvis du har mistanke om du har en persimmon tree, er der flere måder at bekræfte din mistanke. Om vokset i naturen eller i mere hjemlige omgivelser, er en persimmon hårdttræ træ, der producerer en velsmagende orange-farvede frugter. Korrekt at identificere dit persimmon ved at undersøge form af barken og bladene.

Instruktioner

•Look på barken af træet. En persimmon bark er sort med dybe furer i den. Barken har en blok-formet design, der ligner isterninger, ifølge Washington Post.

•Vælg tilbage og kig på træet. En persimmon tree overstiger ikke 25 fod i højden. Det vokser meget bred og har flere hovedgrene.

•Look på bladene af træet. Persimmon bladene er ovale formet og gennemsnitligt omkring 7 inches lang. Deres bredde er 4 inches. I varme måneder er bladene en gullig-grøn farve. Da disse træer bliver ældre, tage deres blade på en mørk grøn nuance. I efteråret ændrer dette træ blade i mange forskellige farver.

•Undersøg nogen blomster på træet. En persimmon blomster er gullig hvid og måler mindre end en tomme.

•IDENTIFY frugten af træet ved at kigge på form og farve. Kaki frugt kan variere fra gul orange til en dyb rød, ifølge Californien sjældne frugt avlere Inc. Undertiden er frugten små--på størrelse med kirsebær tomat. Det kan vokse til at veje flere ounces.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com