Lav vedligeholdelse buske og bjergskråning landskabspleje idéer

September 27

Lav vedligeholdelse buske og bjergskråning landskabspleje idéer

Landskabspleje på bjergskråninger og skråninger er et fælles problem, landskabspleje. Den bedste løsning er at bruge jordbundsdække, hårdføre buske og pyntegræsser. Planterne valgt til skråninger bør ikke kun har en æstetisk værdi men også nødt til at være meget tolerant over for variationer i temperaturer og jordtyper. Nåletræer og stedsegrønne buske, lav vedligeholdelse er gode valg, da deres blade forbliver konsistent hele året.

Japansk Taks

Japansk Taks (Taxus cuspidata) er en hårdfør, sprede busk, der når en modne højde på 5 til 6 fødder. Japansk Taks er en stedsegrøn med nål-formede blade og flagrende udseende. Busk er forsynet med uanselige blomster og lyse rød, ikke-spiselige bær og er generelt fri for skadedyr. Planten er lav vedligeholdelse og kan plantes næsten overalt i landskabet herunder skråninger. Buske vokse godt i sol eller halvskygge. Vand japansk Taks tre gange om ugen i de første år og senere med 2 ½ inches af vand to gange ugentligt. Der er ingen beskæring nødvendige, når de vokser på bjergskråninger.

Krybende enebær

Krybende enebær (Juniperus horizontalis) er en lav vedligeholdelse stedsegrøn busk, der er godt tolerant af dårlig jord. Busk vokser 6 til 12 inches i højden med vandret spredning grene, der vokser 1 fod hvert år til 5 fod eller mere. Krybende enebær er tørkeresistente og er en ideel busk fra områder, der modtager fuld sol. Det bruges ofte til at reducere erosion på tørre skråninger og gør meget godt i sandjord. Løvet er dybt grønne eller dyb blå afhængigt af sorten, og forvandler blomme i vinter. Krybende enebær vokser bedst i en jord pH 5,0 eller 6,0 men er også tolerant over for lille alkalinitet. På skråninger plante planter 3 fødder fra hinanden og vand nye hver uge eller to for den første sæson.

Dværg brændende busk

Dværg brændende busk (Euonymus alatus) er et almindeligt anvendte, hårdfør busk i kommercielle landskaber og skråninger. Busk er medlem af den bittersøde familie, der har både løvfældende og stedsegrønne buske, vinstokke og træer. Dværg brændende busk er langsomt voksende med opsøgende grene og en lys show af farve i løbet af vinteren, når alle bladene tænder rosenrødt crimson før afsporet. Busk når en modne højde af 8 til 10 fod og vokser meget godt på klippefyldte og tørre skråninger. Dværg brændende busk er tolerant over for alle jord undtagen sumpet. Vand en gang hver anden uge for det første år og anvende barkflis. Busk ser bedst ud, når det udvikler sig naturligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com