Armstrong træ gulv pleje

September 27

Armstrong træ gulv pleje

Fremstillet af materialer af høj kvalitet og installeret af professionelle, tilbyder Armstrong virksomheden en omfattende produktlinje herunder lofter, kabinet og gulvbelægning. Holdbare og æstetisk tiltalende for mange hjem stilarter, Armstrong trægulve kræver lidt i vejen for pleje og rengøring, forlader du mere tid til at nyde deres slanke gode udseende.

Fjerne snavs

Snavs, der uundgåeligt får sporet ind i hjemmet og på etagerne som sko og kæledyr ikke kun efterlader dem ser og føle urene, men kan i sidste ende skader dem. Da dette snavs er gentagne gange slidbane på gulvet, det bliver jorden i gulvet, så det er bydende nødvendigt at feje på daglig basis. En grundig opfølgning med en støv moppe kan fjerne enhver mindre snavs partikler eller støv, at kosten kan have efterladt. Armstrong trægulve kan støvsuges forsigtigt med en støvsuger vedhæftet fil, der er tippet med filt eller en blød børste.

Grundig rengøring

Mindst en gang om måneden, skal dit Armstrong trægulv rengøres grundigt, selv om det er fejet dagligt. Når møblerne er flyttet ud af vejen og gulvet har været fejet for at slippe af med alle skidt og snavs, mop klud det med en terrycloth moppe og et produkt, der anbefales af firmaet Armstrong som Armstrong trægulve og laminat gulv renere. Følg producentens anvisninger nøje. Hvis du beslutter at bruge en anden kommerciel brand, bør det være en, der er specielt til brug på hårdttræ gulvbelægning. Hvis du har spørgsmål eller tvivl, kontakt din lokale Armstrong forhandler før du bruger den.

Beskyttelse

Armstrong Gulvbelægning kan falme, hvis de udsættes for for meget solskin, så holde gardinerne trukket og blinds lukket i løbet af dagen for at beskytte det mest solrige. Undgå at trække tunge møbler på tværs af gulve, da dette kan efterlade skrammer og huljern. Holde tæpper foran døre at samle snavs, og overveje område tæpper og løbere i områder med høj trafik. Rengøre op spild straks som overskydende fugt kan warp træ.

Om fastsættelse af mindre problemer

Tyggegummi eller voks, der kan overholde dit trægulv, Fyld en plastik pose med isterninger og sæt den direkte oven på det. Lad det i et par minutter og forsigtigt skrabe problem stof væk med en skraber når det er sprødt. Bruge Armstrong Touch-Up Kit for mindre ridser i gulvet. De fleste pletter kan fjernes med Armstrong trægulve og laminat gulv renere, men for dem, der ikke kan, eller nogen områder af skader, som du ikke kan løse, kontakt producenten for at diskutere reparation eller udskiftning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com