Lille soveværelse Makeover ideer

September 28

Bor i et lille rum kan være svært, men det er det bedste tidspunkt at få kreative. At gøre en lille plads arbejde handler om kreativitet og visualisering (og et besøg i butikker, der bære lagerbeholdere og sjov maksimering af plads apparater). At indse, hvordan rummet er lagt er det første skridt til at gøre en god remodel et lille plads. Arbejde med at layout er sjovt del.

Hylder

En billig løsning for et lille rum er at installere væg hylder for at få bogreoler eller kuriositeter fra jorden. Installere hylder på væggene åbner op gulvplads, så du kan pryde væggene med nips, bøger, billeder og andre ting, som tilføjer farve og personlighed i rummet, og fortælle folk der indgår det lidt om dig selv.

Toiletter

Nogle mennesker tror skabene er bare for tøj, men nogle toiletter kan passe kommoder, reoler eller skriveborde for. Hvis du har et skab, der kan passe nogen af disse elementer og stadig holde tøj, sit værd at se, hvis du kan sætte møbler, som du bruger kun til dens grundlæggende funktion (f.eks. en kommode) ind i et skab. Dette kan åbne gulvplads til bevæger sig rundt, indsætte nye møbler som en stol eller blot at holde pladsen åben for flere folk til at passe ind i rummet.

Loftsenge

Loftsenge er en vidunderlig opfindelse, og IKEA og Target bære loftsenge til rimelige priser (TROMSO i IKEA er $298 for et loft med en desktop). En hems åbner rum ved at tage din seng fra gulvet og giver plads under sengen kan åbnes for en kommode, skrivebord, sofa eller gulv plads.

Plast placeringer

For ting som out-of-season beklædningsgenstande eller speciel lejlighed tøj, købe plast lagerbeholdere for hylder i skabet eller under sengen sparer plads og holder varerne godt bevaret. Opbevaring placeringer spænder fra plastkasser til sager, der er designet til at passe fiks ornamenter, så det er let at opbevare sikkert selv de mest excentriske odds og ender. Kasse og tønde, mål- og andre butikker bære disse former for lagerbeholdere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com