Sådan Care for røde tæppe blomster i efteråret

September 28

Tæppe blomst (Gaillardia) er en flerårig plante, der er i samme familie som solsikker. Den trives i fuld sol og i enhver form for veldrænet jord. Det vil ikke overvintre i lerjord. Hen til forlænge den blomstrende sæson, deadhead blomstrer. Dette vil skabe en anden flush af blomster, inden sæsonen er slut. Mens denne plante anses for at være en hårdfør flerårig plante, vokser den bedst i USDA plante hårdførhed zoner 4 til 10. Fall er det bedste tidspunkt at udbrede røde tæppe blomster ved division.

Instruktioner

•Klippe nogen plante materiale, der er mindre end 2 år gammel i efteråret. Brug håndsakse, skåret blomsterstilke 6 inches over linjen jord. Kassér plantemateriale i kompost bin.

•Dig en lavvandet cirkel omkring eventuelle planter, der er 2 til 3 år med en haven spade.

•Fortsæt at grave dybere omkring roden massen indtil planten elevatorer op af jorden. Sæt plantematerialet til side og undersøge rodklumpen. Skære rod massen i halvdelen af udskæring fra toppen af rodklumpen til bunden med en skarp kniv.

•Løsn havejord i en dybde af 12 til 15 tommer ved hjælp af en haven gaffel. Bland 2 til 4 inches af kompost i haven jorden og glatte området over ved hjælp af en haven rake.

•Brug en haven skovl, grave et hul til hver plante, der er to gange diameteren af rodklumpen. Placer en plante i hul og fyld med resterende havejord. Forsigtigt trykke ned med din mund og tilføje eventuelle yderligere jord, hvis det er nødvendigt. Hvis plantning andre tæppe blomster i samme seng, space dem 12 til 16 inches fra hinanden. Vand planterne grundigt i tidligt om morgenen eller om aftenen. Fortsæt til vand indtil planterne har blive etableret.

Tips & advarsler

  • Tæppe blomst kan forårsage hudirritation. Bære handsker, når du arbejder med denne plante.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com